SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Maksimir je pobijedio u Trnju. U sedam posljednjih utakmica ima pet pobjeda i dva remija. Tko će biti kriv ako Trnje, Vrapče i HAŠK ispadnu?

Foto: Djuka / Trnje bez bodova i s Maksimirom

TRNJE - MAKSIMIR 1:2 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište Trnja. Gledalaca: 250. Glavna sutkinja: Jelena Kumer (Breganica) 7. Pomoćni sudac: Jukić (Vrbovrc). Pomoćma sutkinja: Gordana Katušić (Gradec). Četvrti sudac: Antunović (Velika Gorica). Delegat: Uroić (Vrbovec).
 
Strijelci: 1:0 - Špišić (8), 1:1 - Mohač (73), 1:2 - Adžić (83)
 
TRNJE: Kranjec 6,5, Fostač 6, Babok 6,5, Piršić 6, Jurač 6, Rajkovača 5,5, Jelić 6 (od 65. Poldrugač -),  Vikario 6, Tomšić 6 (od 82. Stanić -), Špišić 7, Slatina 6. 
 
MAKSIMIR: Spudić 7, Valković 7, Krznar 7, I. Žugaj 6, Puklin 6,5, Žeželj 6 (od 46. Ćibarić 6,5), Jung 6 (od 46. Vukadin 6,5), M. Žugaj 7,5, Glasnović 6 (od 46. Adžić 7), Mohač 7, Maloku 6,5. Trener Gajzler 7.
Ocjena igre: 7. 
Igrač dvoboja: Marin Žugaj (Maksimir)
Maksimir u posljednjih sedam kola igra briljantno: pet pobjeda i dva neodlučena ishoda. Da mu nisu uzeta tri boda zbog grijeha u prošlom prvenstvu sada bi bio peti. Trnje je posljednje i biti će drama za zagrebački amaterski nogomet ako bi iz treće lige ispali Vrapče, Trnje i HAŠK. Treba se pitati zašto su klubovi duge i bogate tradicije došli na takve pozicije? Čime se bavi Zagrebački nogometni savez? Mamić je gazda, što rade njegovi ljudi u ZNS-u? Ili, više nisu njegovi? Pitanje je i kako se raspolaže novcem koji ZNS daje klubovima. Bandić je napravio možda i deset igrališta s umjetnom travom i to kao da nema odjeka. Primjerice, Krapinsko-zagorska županija nema ni jednoga.
Bilo je u kuloarima govora kako će se Maklsimir smilovati Trnju. Te Vulelija je bio sportski direktor Trnja, te  Maksimir je dugo igrao na trnjanskom igralištu i orao ga do kraja. Ali to su bile samo glasine. Poslije prvog poluvremena još se nešto moglo i posumnjati, jer su domaći vodili s 1:0. Ali odmah na početku nastavka trener gostiju Gajzler načinio je sve tri izmjene. Uveo je Vukadina, Krznara prebacio u veznu liniju i dao priliku Čibariću i Adžiću. I baš taj Adžić bio je jako dobar. Poslije utakmice poveo sam raspravu s trenerom gostiju Goranom Gajzlerom:
-Nije mi se dopalo prvo poluvrijeme. Nekako smo previše komplicirali, previše dodavali posebice stoperi. Zato sam se na početku drugoga dijela odlučio za drastične izmjene. I pogodio.
Tko je donio preokret?
-Adžić je donio preokret, ali je igrao samo 45 minuta. Po mome ukusu tijekom cijele utakmice najbolji je bio Marin Žugaj. Njegova je bila svaka lopta.
Bruno Špišić, strijelac jedinoga gola i najbolji igrač Trnja, nije odisao optimizmom:
-U prvom dijelu pokušali smo na kontre. U drugom poluvremenu nije nas bilo nigdje.

Fotogalerija

 

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>