SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Dragan Juranović: Zasluženo smo pobijedili u Labinu. Motiviran sam da što bolje igram i zabijam u svakoj utakmici

Dubrava se iz Labina vratila s pobjedom 2:1 i novih tri boda. Dragan Juranović postigao je svoj 14 prvenstveni gol i nalazi se na trećem mjestu strijelaca.

- Bila je jako teška utakmica, Rudar se pokazao kao čvrsta i agresivna momčad, teren nije bio dobar za igru pa se lopta više nalazila u zraku. Prije utakmice bili bismo zadovoljni s bodom iz ovog teškog gostovanja, na svu sreću zabili smo Džaferović i ja u ranoj fazi utakmice, oni su smanjili nakon nekih 5-6 minuta što nas nije toliko pogodilo, do kraja smo kontrolirali igru i zasluženo pobijedili odnijeli tri boda iz Labina, referira Juranović najbolji igrač Dubrave.

Opet si zabio i sada s 14 golova si na 3 mjestu liste strijelaca.

- Ovo je bila jedna od naših najboljih obrambenih utakmica, a što se tiče mojih 14 golova i 3. strijelca lige za mene je više nego zadovoljavajuće kada su ispred mene Smrekar i Prijić koji su dobri strijelci i igrači. Po meni ovo mi je najbolja polusezona i po golovima i po igra, ali to ne bih mogao sam napraviti bez svojih suigrača. Svi smo jako dobra klapa i frendovi i to nas drži tu gdje jesmo.

Igre i golovi sigurno ne ostaju bez odjeka, imali ponuda, hoće li Dubrava oslabljena u nastavak prvenstva?

- Još ništa ne znam, ponuda već sada imama, ali vidjet ću, sve u svoje vrijeme. Prvenstvo još traje, preostaje zadnje kolo sa Španskim, još sam glavom u prvenstvu, a nakon zadnjeg kola sjest ću što ću dalje. Jako sam motiviran i ustrajan da što bolje i bolje iz utakmice u utakmicu igram i zabijam.

Ako Juranović ode iz Dubrave u zimskoj stanci bit će to nenadoknadiv gubitak za trenera Perkovića.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>