SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar odličan protiv Zagreba, čeka jesenski naslov, a što o svemu kaže glavni sponzor Rubinić? Prijićev 26. gol, Povrženić igrač utakmice. Dražen Medić poslije dužeg vremena s trenerskom licencom

VINOGRADAR - ZAGREB  4:0 (1:0)
 
Foto: Djuka / Prijić zabija glavom na asistenciju Povrženića
 
MLADINA - Stadioni Vinogradara. Gledalaca: 180. Glavni sudac: Marić (Sisak) 7,5. Pomočni suci: Blažeković (Sisak) i Grgurić (Kutina). Četvrti sudac: Brdarević (Jazavica). Delegat: Ciglenečki (Sveti Križ Začretje).
 
Strijelci: 1:0 - Bjelanović (16), 2:0 - Prijić (54), 3:0 - Jakov Medić (66), 4:0 - Prijić (68)
 
VINOGRADAR: Bašić 8, Ptiček 6 (od 46. Vukić 7), Bagarić 8, Ivkovčić 8, Povrženić 8, Šćrbec 8, Jakov Medić 7,5, Filipović 6 (od 46. Miličević 7), Bjelanović 7 (od 72. Štulec -), Prijić 8, Terzić 8. Trener Gomerac 8.
 
ZAGREB: Javor 6, Surać 6, Potafta 6 (od 67. Posarić -), Jurendić 6, Pintarić 6, Pavlic 6, Jurak - (od 28. Samodol 6), Hasan 6, Govorko 6, Regović 6, Govorko 6, Tokić 6. Trener Dražen Medić 6.
 
Ocjena utakmice: 7,5
Igrač dvoboja: Marko Povrženić (Vinogradar)
 
U odličnoj partiji Vinogradar je uvjerljivo svladao Zagreb koji se došao nadigravati i nije igrao zaštićen s dva reda okova, kao nedavno Pazinka Pazin, koja je s takvim stilom u Mladini osvojila bod, a onda u pravom nogometu u subotu potonula u Kurilovcu s 0:4. Osobito dobar Vinogradar je bio u drugom poluvremenu kada je mogao i jače napuniti mrežu gostiju, tako da je teško reći tko je bio igrač utakmice. To su mogli biti na vratima izvanredno sigurni Bašić, dvojica stopera Bagarić i Ivkovčić, fantastični zadnji vezni Šćrbec, izvrsni lijevi branič Povrženić, strahovito probojno lijevo krilo Terzić, ili dvostruki strijelac Prijić kojemu je to bio 26. gol. Među poteze utakmice može se navesti i pogodak Medića za 2:0, te slalom Miličevića na početku drugog dijela.
Kolo prije kraja Vinogradar je vodeći s 39 bodova, s bodom više od Opatije, ali nadasve uspješan i efikasan, jači od svih trećeligaša u sve tri skupine. pa i drugoligaša. iako se ta dva ranga ne mogu uspoređivati. Vinogradar u posljednjem jesenskom kolu u subotu gostuje kod Segeste u Sisku, bez požutjeloga Bjelnovića, i računa s pobjedom, te jesenskim naslovom.
Glavni sponzor Ivan Rubinić o svemu kaže:
-Uvjeren sam da ćemo zadržati prvo mjesto i mislim da će ta prednost biti i veća. Naime, druga Opatija s bodom manje putuje u Krapinu Zagorcu iza kojega su četiri poraza za redom. To nije tako loša momčad, konačno oni imaju jednoga Poljaka i Smrekara, ali činjenica o četiri poraza za redom je tu. Peti bi bio katastrofa i mislim da si oni ni po koju cijenu to neće dopustiti.U neku ruku to je i naša šansa za pojačanje prednosti. Pa, ako i ne bude tako, bitno je da mi pobijedimo i proljeće dočekamo na čelu  ljestvice. Mislim da će nam ostati svi igrači, a pojačati ćemo se s dvojicom vrlo kvalitetnih mlađih, jer smo jesenas tu imali manjih problema. Što se današnjega susreta tiče pohvalio bih Bašića, Povrženića i Šćrbeca. Zahvalio bih se i Zagrebu koji se došao nadigravati se, te sjajnoj sudačkoj trojci  s Marićem na čelu.
U tu anketu o najboljem uključio se i Vedran Dalić donedavni stoper Vinogradara. a sada igrač prvoligaša Intera:
-Pobjeda Vinogradara je rutinska. Najbolji je bio Terzić.
Trener Gomerac se nije tome suprotstavio, ali je naglasio i veliki značaj činjenice da je mogao igrati Medić.
U sastavu ne tako davnog prvoligaša Zagreba najveća novost bio je trener Dražen Medić koji je konačno na klupu sjeo kao licencirani trener, a ne predstavnik kluba. Ali praksa se nije promijenila. Trener Medić je dugo poslije utakmice zadržao igrače u svlačionici. Računao sam na izjave njega, Madunovića, Regvara i Nike Tokića, ali nisam dočekao nikoga.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>