SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

M. Buinac direktor Segeste, uoči gostovanja Vinogradara: Počašćeni smo što dolaze naši bivši Prijić i Bagarić i vodim ih u grad na provod. Ako pružimo 120 posto proći će kao Opatija

Foto: Djuka / Mile Buinac s Prijićem i Bagarićem kojim obaćava provod 
 
Segesta je kolo uoči svršetka jesenske polusezone na skromnom 16. mjestu s 11 bodova, za dva mjesta bolja od također trećeligaških veterana Vrapča i Trnja. Zašto su si to dopustili drugo je pitanje. Za Siščane znamo da su u prvenstvo ušli bez priprema. Pa ipak oni su uspjeli odigrati neodlučeno s Opatijom što je uspjelo još samo jednom klubu i pobijediti Zagreb u Kranjčevićevoj. Doduše od Maksimira su primili deset komada.U subotu primaju u goste Vinogradar i praktički odlučuju o jesenskom prvaku. Da bi bio siguran Vinogradaru igra samo pobjeda.
I prije nego što je prozborio o samoj utakmici, direktor Segeste Mile Buinac je uputio druge poruke:
-Počašćeni smo dolaskom naših bivših igrača Prijića i Bagarića. Prijić je kod nas u jednoj sezoni zabio 37 golova. Dolaze i moji sjajni prijatelji Štulec, Miličević i Mislimi. Kao što je poznato na europskom kupu regija u Istanbulu u srpnju osvojili smo prvo mjesto. Poslije utakmice neka ne žure iz Siska. Odvesti ću ih u grad na provod.
Dobro, to je jedna strana medalje. Unatoč svim slabostima Segesta nije primila gol od Opatije i uzela joj je dva boda. Može li se to dogoditi i dečkima iz Mladine?
-Može ako budemo kompletni i pružimo 120 posto svojih mogućnosti. Na proljeće mi ćemo imati sasvim drugu momčad.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>