SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

U Sisku sudi Turčin (24), predsjednik HDZ-a u Tuhlju, na listi od nedavno. Silvija Makar se oprostila, ali nastavlja kao četvrta. Rezonski nemir u Krapini, ali Kapular je sudio u dva poraza Opatije. Dubrava će potrošiti na Veggiana

Tko će suditi najvažnije utakmice posljednjega jesenskoga kola 3. HNL zapad? Iako je svaka utakmica važna, čini se da su najvažnije Segesta - Vinogradara, Zagorec - Opatija i Dubrava TIM kabel - Špansko. Prve dvije zbog borbe za jesenski naslov, a treća je u nekom smislu zagrebački derbi.
Glavni sudac utakmice u Sisku bit će Martin Turčin iz Trstena pokraj Tuhlja u Krapinsko-zagorskoj županiji koji je zanimljiv iz nekoliko razloga. Tek su mu 24 godine, student je Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i predsjednik Tuheljskoga odbora HDZ-a. Gledao sam ga 8. listopada u pobjedi Trnja nad Segestom. Mislim da je tada i polagao ispit za suca treće lige. Bio je četvrti sudac u - po nekima - dvojbenom dijeljenju pravde na nedavnoj utakmici između Jadrana Poreč i Vinogradara (1.1). Gosti su bili nezadovoljni.
Četvrta sutkinja bit će Silvija Makar iz Petrovskog pokraj Krapine koja se prošle subote oprostila od aktivnog suđenja. Ali...
-Biti četvrti sudac nije aktivno suđenje. To je tek administracija, pa ću u toj ulozi proboraviti do kraja polusezone tj. još samo ovu utakmicu, objasnila je Silvija na naše pitanje da nije možda pogreška.
Kada sam nedavno na utakmici između Kustošije i Dinama II slušao Krečaka iz Velike Gorice nisam imao taj dojam.
Na internetskim forumima ima dosta zamjerki što susret između Zagorca i Opatije opet sudi sudac iz Istarske županije. Saša Kapular (30) dolazi iz Brtonigle općine u unutrašnjosti Istre između Novigrada i Umaga. Pitanje ima rezona. No, zanimljivo je da je
Kapular aktivno prisustvovao u oba dosadašnja poraza Opatije u jesenskom dijelu. Bio je glavni sudac u porazu od Maksimira u gostima i četvrti u porazu od Krka na domaćem terenu.
Najbolje je prošao Sandro Veggian (30) iz Rovinja koji će u Zagreb, suditi - kao glavni - megdan između Dubrave i Španskog. Dubrava će odriješiti kasu, Veggian inkasirati svoje, a bez problema je to mogao odraditi i netko iz Velike Gorice.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>