SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Gomerac trener Vinogradara: Želimo opet biti prvaci i zbog toga protiv nas svi idu ambicioznije jer smo im izazovniji. Tako će biti i u Sisku gdje će Miličević zamijeniti Bjelanovića

Foto: Djuka / Miličević

U posljednje kolu jesenskoga dijela 3. HNL zapad Vinogradar u subotu u 13,30 igra u Sisku protiv 16. na ljestvici Segeste
-Neće biti Bjelanovića koji ima tri žuta kartona. Umjesto njega igrat će Miličević. Prema sadašnjem stanju stvari sve drugo će biti kao i protiv Zagreba, najavljuje trener Stjepan Gomerac.
Ako ćete u Drugu HNL, natjecateljski uvjet gotovo da ste već ispunili. U viši rang mogu dva kluba. Imate deset bodova prednosti nad trećim Krkom i jedan pred Opatijom.. Drugo je pitanje licence i klupske volje. No, da biste sigurno bili jesenski prvaci morate u Sisku osvojiti tri boda i ne obazirati se na ishod između Zagorca i Opatije. Siščani poručuju da će ići 120 posto. Kako će biti?
-Znam da u Drugu HNL mogu dva kluba s ispunjenim natjecateljskim i licencnim uvjetima. Ali, naš motiv je i nešto drukčiji. Slatko je osvojiti prvo mjesto i mi smo to u prošlom prvenstvu učinili s 12 bodova prednosti. No, još slađe je ponoviti takav uspjeh. Mi to želimo i zbog toga protiv nas svi idu ambicioznije, Mi smo im izazovniji pa će tako biti i u Sisku.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>