SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar jesenski prvak s četiri boda ispred Opatije. Blijeda igra u minimalnoj pobjedi. Prijić ostao na 26 golova. Segesta raspustila cijelu momčad

SEGESTA - VINOGRADAR 0:1 (0:1)
 
SISAK - Gradski stadion. Gledalaca: 100.. Glavni sudac: Turčin (Tuhelj) 7,5. Pomoćni suci: Varivoda i Kolarević (Zagreb). Četvrta sutkinja: Silvija Makar (Petrovsko). Delegat: Adamić-Golić (Zaprešić)
 
Strijelac: 0:1 - Filipović (42)
 
SEGESTA: Skender 6,  Bukovec 5,5 (od 60. Sertić -), Balen 6,  Zenuni 6, Sabljak 5,5, Križe 5,5, Vranić 6, Kožić 5,5 (od 67. Abramović -), Popović 6, Handanović 6,  Garba - (od 18. Ebrl 6) . Trener Zoran Buinac 6.
 
 
VINOGRADAR: Bašić 6,5, Ptiček 6 (od 46. Vukić 6,5), Bagarić 7, Ivkovčić 6,5, Povrženić 6,5, Šćrbec 7, Medić 6, Filipović 7 (od 46. Kovačić 5,5), Miličević 5,5 (od 81. Mislimi -), Prijić 5,5, Terzić 5,5. Trener Gomerac 5,5.
 
Ocjena utakmice: 6
Igrač dvoboja: Filip Šćrbec (Vinogradar)
 
Vinogradar je zasićen i za njega je dobro što je prva dionica prvenstva gotova. Ukupni zbroj bodova i te kako je uspješan (42), čak četiri bolji od drugoplasirane Opatije, koja je u posljednjem kolu potopljena u Krapini. Rijetko se dogodi da je jedna čelna momčad osvoji bodova onoliko koliko je postigla golova, ali dečkima iz Mladine je i to uspjelo. Zabili su 42 gola, od kojih samo Prijić 26, najuspješniji su od svih trećeligaša, skupili su bodova više nego primjerice Dinamo II u Drugoj HNL itd. Ali su danas popodne odigrali najslabiju utakmicu, po čemu zaključujem da je riječ o zasićenju, no,ipak, nisam očekivao takav pad motivacije, ideja, borbenosti i agresivnosti. Osim ako izuzmemo Ivkovčića, Bagarića i Šćrbeca, te donekle i Povrženića. Vukić je odigrao jedno poluvrijeme i to dobro. Filipović je odlučio utakmicu, ali je bio zamijenjen. Terzić, Prijić i Miličević su totalno zakazali. Vinogradar je igrao kao Dinamo po Petevom "ja tebi ti meni" i tako u nedogled. Gdje je bio onaj visoki presing primjerice s utakmica protiv Zagreba ili Krka kada se protivnik nije mogao maknuti iz svoga kaznenoga prostora. Ne zbog toga što je igrao dvostruki bunker, nego zato jer je bio stisnut ubitačnim pritiskom već na 30 m od svoga gola. Tako da je objašnjenje kako Vinogradar ne može igrati protiv bunkera samo isprika. Ako postoji volja, on razbija svaki bunker i to već u prvih 15 minuta.
-Znao sam da neće biti lako, opravdavao se poslije utakmice trener Gomerac. Išli smo na goli rezultat.
Da išli su na goli rezultat, ali tek pošto ih je Segesta u drugom poluvremenu prilično stisla i stala ugrožavati minimalno vodstvo.
 
Također i za Segestu je dobro da je prvenstvo završilo i da su time prestale njezine muke. Ona je u prvenstvo ušla bez dana priprema.
-Mi smo praktički već bili ukiniuti i kad je javljeno da možemo igrati vukli smo za rukav igrače za koje smo znali da su sloboni, objašnjavao je trener Zoran Buinac. Sada smo u povoljnoj situaciji. Grad je stao iza nas. S ovim danom raspustili smo dosadašnju momčad, svi igrači su slobodni, a u proljetni nastavak ući ćemo posve obnovljeni. Bit će krvavo teško zadržati trećeligaški status, no mi se nadamo. Što se Vinogradara tiče on je prejak za ovu treću ligu, ali nije ni dovoljno jak za siguran status u Drugoj HNL. Trebati će rekonstruirati momčad.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>