SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Udarnik, najveće jesensko iznenađenje 3. HNL zapad. Janječić, sportski direktor: Pojačanja će nam biti naši Brčić i Ramljak. Vrapče mi je velika enigma

Foto: Djuka / Kurilovčani na Trnju prate utakmicu Trnje - Rudar
 
Udarnik iz Kurilovca, bivši člana Treće HNL zapad u ovoj sezoni povratnik i novak, najveće je iznenađenje jesenske polusezone. Kurilovčani su osvojili četvrto mjesto s 31 bodom, jednim manje od trećega Krka, postigavši vrlo dobar učinak sa 60 posto osvojenih bodova. Osim toga njihov strijelac Brajko je četvrti najbolji na ukupnoj listi strijelaca s 12 golova. Jedni su od samo dva kluba koji su drugoplasiranoj Opatiji na njezinom terenu uzeli dva boda. Da su umjesto neodlućenoga na domaćem terenu pobijedili Krk sada bi bili treći.
Sportski direktor Darko Janječić Žica i drugi dužnosnici gledali su jutros utakmicu između Trnja i Rudara (6:1). Sinoć su se vratili iz Poreča gdje su pobijedili Jadran s 2:1.Svi zadovoljni, s osmijehom i smirenošću.
-Naš je cilj bio plasirati se među prvih pet, a mi smo četvrti. I kako kažete najveće iznenađenje. Planirali smo ubrati između 25 i 27 bodova, a osvojili smo 31. Nismo planirali prva dva mjesta i drugu ligu, ali mogli smo biti i treći. No, nemamo razloga žaliti, objašnjava sportski direktor "poznati kao Žica".
Pretpostavljam da u proljeće računate ponoviti taj uspjeh?
-Svakako. Svi će igrači ostati, atmosfera je jako dobra. Jedino se možda Krsnik vrati u Goricu. U pripreme krećemo 17. siječnja.
Znači, prinova, odnosno pojačanja neće biti?
-Pojačanja će biti naši igrači Brčić i Ramljak koji su se oporavili od ozljeda.
Gledali ste Trnje. Kako tumačite tako slab plasman njega, Vrapča, HAŠK-a...?
-Vidjeli ste da je Trnje dobro. Za mene je najveća enigma Vrapče.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>