SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

SportNews i Macron 8. prosinca u Grand Casinu Admiral u 19 sati nagrađuju najbolje strijelce druge i treće lige. To je samo uvod u lipanj kada ćemo izabrati i najbolje igrače

SportNews i Macron, sportska oprema poznatoga talijanskoga proizvođača, koji oprema mnoge vrhunske klubove i sportove odlučili su pokrenuti akciju na dodatnoj popularizaciji drugoligaškog i trećeligaškog nogometnoga natjecanja u Republici Hrvatskoj. U tom cilju bit će 8. prosinca u 19 sati u Grand Casinu Admiral, Rudeška 140, upriličeno dodjeljivanje priznanja najboljim strijelcima Druge i Treće HNL zapad. Na svečani domjenak pozvat ćemo mnoge dužnosnike, igrače, trenere, suce i medije radi odavanja priznanja najboljima i druženja uoči predstojećih blagdana.
To će biti tek uvod u ono što pripremamo za lipanj uoči početka svjetskoga nogometnoga prvenstva u Rusiji, opet u svrhu popularizacije drugoligaškog i trećeligaškog nogometa kao temelja vrhunskih dometa kakve postiže naša reprezentacija. Birat ćemo najbolje nogometaše druge i treće lige, odnosno birat će ih kapetani pojedinih momčadi. tako što će zbroj njihovih glasova dati pobjednike. Naravno, nagradit ćemo i konačne najbolje strijelce.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>