SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vrapče nikada nije bilo zadnje, ali sada jest! Kačinari dovodi barem petoricu pojačanja neke i iz višega ranga. Radišić ostaje trener. Učiniti ćemo sve da ne ispadnemo, kaže predsjednik

NK Vrapče je na ljestvici zadnje poslije prve dionice natjecanje u Trećoj HNL zapad s devet bodova. Samo u nešto povoljnijoj situaciji su Segesta, Trnje i HAŠK klubovi Središte kojih su igrači reprezentativci amaterski prvaci Europe! Najslabije plasirani klub izvan zagrebačke regije je Rudar iz Labina s 19 bodova na 14 mjestu.
Kad sam od 1968. do 1972. godina pratio nogomet u Vrapču utakmice tadašnje Prve zagrebačke lige pratilo je i do 1.500 gledatelja. U predgrađu sa slabim komunikacijama i puno manje stanovnika, bez ovih efektnih zgrada i kuća sjeverno od Ilice. U današnjem općem padu gledanosti i Vrapče se svelo na 100 do 150 ljudi, ali su i oni danas u "nogometnoj crnini". Od obnove kluba nikada se nije dogodilo da Vrapče bude zadnje da ispadne, osim jednom kod temeljite reorganizacije. Već 15-ak godina Vrapče je trećeligaš, deset godina nije bilo ispod četvrtoga mjesta, borilo se i za prvo.
O razlozima ovoga strmoglavljenja pitao sam predsjednik Toma Kačinarija.
-Uoči prvenstva napustilo nas je 11 igrača: Šaban, Strjački, Kos, Kapović, Lazov, Rexhepi, itd. Oni koji su ostali podbacili su. Podbacili su i juniori kojih smo uveli mnogo. Neki ponajbolji su se ozlijedili: Samardžić križne ligamente, Švigir tetive na ruci, Beriša...Suci su nas na mnogim utakmicama oštetili. kao da smo mi bili određeni za odstrel...
Okolo se priča da ne plaćate i da zato dečki odlaze?
-To nije istina. Mislim da smo poslije Vinogradara baš mi najsolidniji.
Što sada? Pretpostavljen da se niste predali?
-Nismo se predali. Jučer smo imali sastanak i dogovorili da dovedemo ne pet prinova nego petoricu pojačanja neke i iz klubova višega ranga.
Trener Radišić je u tijeku prvenstva zamijenio Čordaša. Hoće li on ostati?
-Da, Radišić će ostati.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>