SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Bračun s Trnjem počinje 10. siječnja. Vidović pomoćnik. Traže se vratar, stoper i centarfor. Klubovi iz zagrebačkoga središta u najtežem položaju

Milivoj Bračun (59), novi trener Trnja, počet će pripreme 10. siječnja. Njegov pomoćnik biti će Rajko Vidović (42). To je tandem koji je u jesenskoj polusezoni vodio Dugo Selo i ostavio ga je na 11. mjestu s 23 boda. Trnje su preuzeli na 16. mjestu s 11 bodova koliko ima i Segesta na 17. mjestu. Posljednje Vrapče ima devet bodova. Ni HAŠK na 15. mjestu s 14 bodova nije u zavidnoj poziciji. Rudar iz Labina na 14. mjestu ima čak pet bodova više. Prema tome klubovi iz zagrebačkoga središta su u najtežoj situaciji. Iako se administrativni rasplet vjerojatno neće znati do kolovoza moglo bi se dogoditi da ispadaju baš četiri kluba.
-Cilj Trnja je spasiti se, sve ostalo bila bi katastrofa, kaže trener. Nama trebaju pojačanja i to najmanje na vratima, na stoperskoj poziciji i u vrhu napada. Naši izravni konkurenti već su se na izvjestan način pojačali. Segestu financira Grad Sisak, dok je HAŠK pojačao stručni stožer i sigurno će dovesti i nove igrače.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>