SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Trener Vrbovca Bradić: Brazilac Barbosa otišao s četiri utakmice kazne, toliku kaznu ima i Boroša. Na čelu kluba HNS-ovac zamijenio HDZ-ovca! Sedmo mjesto nije garancija

NK Vrbovec je u jesenskoj polusezoni 3. HNL zapad postigao zapažen uspjeh: sedmo mjesto s 26 bodova. I pored toga trener Tihomir Bradić je vrlo oprezan:
 
-To je dobro u odnosu na prethodno sezone kada je pozicija bila gora. No, proljeće će biti vrlo neizvjesno zbog teškog položaja na ljestvici zagrebačkih klubova i Segeste. Oni će učiniti sve da opstanu u ligi. Moramo biti oprezni jer bi nas primjerice dva uzastopna poraza mogla baciti u njihov kovitlac, ističe Bradić.
 
U neku ruku ste u pravu, ali ne znam kako bi se Vrapče s devet bodova moglo spasiti?
 
-Ne znam ni ja! No, opet ponavljam, oprez nije za podcijeniti.
 
Tijekom pauze već je bilo dosta promjena. Otišao je predsjednik, došao je drugi, a i dvojica igrača također su za priču?
 
-Zbog promjena u Gradu otišao je HDZ-ovac Vladimir Baček, a na njegovo mjesto došao je HNS-ovac Robert Đuranec. Što se igrača tiče dvojica koji su u posljednjem jesenskom kolu isključeni u Kranjčevićevoj kažnjeni su s po četiri utakmice. Riječ je o Brazilcu Ramonu Barbosi koji je ujedno i napustio klub, te o Antoniju Boroši koji neće igrati prve četiri utakmice nastavka.
 
Da li ćete posegnuti za pojačanjima?
 
-Tražimo prinove, iako je u tom slučaju puno lakše zagrebačkim klubovima. Dovesti igrača u Vrbovec je skuplje.
 
Kada počinjete pripreme?
 
-Počinjemo 15. siječnja.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>