SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Zagreb počeo pripreme ranije, teška suradnja s Medićem. Trener Madunović: Ambicija i licenca za Drugu HNL su neupitne. Matijašević od prvoga kola. Generalka s Vinogradarom

Od svih klubova s kojima surađujem najteža je komunikacija s NK Zagrebom. Prije svega zbog predsjednika i trenera Dražena Medića. Kod njega ne postoji neka logička razmjena informacija, uvijek on nešto taji i sumnja, izjašnjava se dvosmisleno i rekao bih podcjenjivački kao da svi na njega startaju podrivački, a zapravo je on u nekom svom svijetu koji ne koristi njemu, a šteti njegovim suradnicima i osobito klubu kojem je na čelu, upravljački i stručno. Dražen Medić se predstavlja kao da je više nego što doista jest, premda je dužan puno odgovora o klubu, ali to izbjegava jer da ti koji ga to pitaju nisu stručno sposobni ni dobronamjerni.
Pa onda imamo situaciju da se iz više izvora dozna da pripreme počinju 10. siječnja, a one su počele danas 8. siječnja. Pa se događa da sa svih strana bruje o odlasku Jurendića, a večeras - Mediću najvjerniji - trener Dražen Madunović, kaže, vi ste poslušali neke kafićke informacije, Jurendić nije nikamo otišao, on je tu. Ali da smo prenijeli pozitivnu izjavu dosadašnjeg vratara Lovrića kako se "u Zagrebu dobro trenira" to nije komentirao jer, Bože moj, to se samo po sebi razumije.
Večeras sam razgovarao s Madunovićem i na pitanja dobio sljedeće odgovore.
Imam zapisano da ćete pripreme početi 10. siječnja i zbog toga danas nisam svraćao?
-Promijenili smo na 8. siječnja. Niste očito pitali.
O.K. nisam pitao. Pa sada pitam imate li ambicija za Drugu HNL i hoćete li podnijeti zahtjev za licencu? To sam učinio u kontekstu činjenice da je Zagreb peti na ljestvici s 14 bodova manje od vodećeg Vinogradara i deset od druge Opatije. Madunović je malo zastao, a onda nedvosmisleno odgovorio:
-Pa to uopće nije sporno. Niti su sporne ambicije niti licenca.
Potom smo prešli na Matijaševića, rano ozlijeđenoga strijelca i po meni najboljega igrača, bez kojega je Zagreb tijekom velikog dijela prvenstva bio oslabljen?
-Matijašević trenira smanjenim intenzitetom, za desetak dana će početi s punim i na početku prvenstva biti posve spreman.
Imate li program prijateljskih utakmica?
-Imamo dakako. Početi ćemo s HAŠK-om 20. siječnja, a završiti s Vinogradarom 17. veljače.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>