SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Trnje održalo prvi trening s pojačanjima Šuškovićem i Martinovićem. Tereni s umjetnom travom su izvrsni, a pogled sa Slavonske avenije fantastičan. Bračun će reducirati postojećih 39 igrača

U Trnju sve blista od umjetne trave. Pogled na tri igrališta sa Slavonske avenije je fantastičan. Gotov je i jedan s prirodnom travom.
-Uskoro ćemo ga staviti u funkciju, otkriva direktor Jakov Sivrić.
Tereni s umjetnom travom su toliko kvalitetni da je već stiglo i priznanje Fife! Ocijenjivali su ga Nijemci!
Ali Trnje na tome neće stati?
-Sada ćemo se posvetiti glavnom terenu i pratećim objektima. Želimo postići uvjete za Drugu HNL, poentira Sivrić.
Dok to slušam usmjerujem se i na prvi trening Trnja u novoj polusezoni. Trener Milivoj Bračun je na travu izveo 39 igrača. Pomoćnik Rajko Vidović priključiti će se u ponedjeljak. Među tim brojnim novacima bitni su vratar Toni Šušković i napadač Vlatko Martinović.
-Jasno je da nećemo ostati na toj brojci. Ja tako uvijek počinjem i onda reduciram. U subotu ćemo odigrati međusobnu utakmicu i potom smanjiti fond, objašnjava Bračun.
Nitko nije otišao osim Slatine koji je na probi u Austriji s mogućnošću da se vrati.
Prvu pravu provjeru Bračun će imati protiv Lukavca 27. siječnja. Potom slijede Zelina (27 I), Jarun (31. I), Bjelovar (3. II), Sesvete (7. II), juniori Sesveta (10. II), Maksimir (14.II) i Ivanja Reka (17. II) na prirodnoj travi kod nje. Sve utakmice osim eventualno s Maksimirom igrati će se na umjetnoj travi u Trnju.
 

Fotogalerija:

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>