SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

HAŠK istračao u maglovito jutro. Stručni stožer - Lončarević, Brnas - izgleda pojačan, ali su otišli Ivezić, Kos, Mudražija i Šugić

 

Ilija Lončarević, sportski direktor i menadžer i Stipe Brnas, trener prve momčadi HAŠK-a odžali su danas  u 10 sati prvi sastanak s igračima. Poslije toga istrčalo se u maglovito jutro na prvi trening na umjetnoj travi.
HAŠK je poslije prve polusezone sa 14 bodova na 15. mjestu između 18 klubova i pozicija je zabrinjavajuća. Stručni stožer izgleda pojačan, ali je barem na početku priprema igrački kadar oslabljen. Otišli su Šugić (vjerojatno u Austriju), Ivezić (Špansko), Mudražija (Dubrava) i Kos (vjerojatno u Sloveniju).
-Osloniti ćemo se na mlade igrače, istakao je Lončarević i nabrojio trojicu koji su došli iz Lokomotive: Lagundžić, Ačkar i Pierobon. Došao je i vratar Šoljić iz Vrapča.
Lončarevič je s pravom kritičan prema praksi koja se uvriježila u nogometnoj organizaciji: Ne zna se barem približno koliko će klubova ispasti i koliko će klubova iduća liga brojati, dok je mogućnost da igrači mogu bez ikakvih zapreka prelaziti iz kluba u klub i zimi i ljeti dovela klubove u situaciji da ne mogu planirati ni jednu čitavu sezonu, što nije dobro. Nedavno na izbornoj Skupštini HNS i to je pitanje postavljeno. Vrbanović je izjavio da će se nešto poduzeti.
HAŠK će do prvog prvenstvenoga susreta u Vrapču 24. veljače, odigrati osam pokusnih utakmica: 20.I Zagreb - HAŠK, 24.I HAŠK - Ponikve, 27.I HAŠK - Bjelovar, 31.I Dinamo juniori - HAŠK, 10.II HAŠK - Marsonia, 14.II HAŠK - Buzin, 17. II Gorica - HAŠK, 20.II HAŠK - Jarun.
Predsjednik Vinko Barišić je najavio mogućnost za nekoliko dana treninga u Medulinu, ako u Zagrebu bude loše vrijeme.

Fotogalerija:

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>