SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trener Bogolin o izgledima Opatije da postane drugoligaš: O zahtjevu za licencu i o tome gdje bi se igralo na Upravi je da odluči. Bjelanović trenira s nama

NK Opatija je u najintenzivnijem dijelu bazičnih priprema. Njezina druga pozicija na ljestvici obvezuje da i u proljeće bude barem jednako toliko uspješna, pa makar se - iz drugih razloga - taj drugoligaški san i ne ostvari.
-Vježbamo pojedine dane jedanput, a u pojedine dva puta na dan (10 i 19 sati), objašnjava trener Zoran Bogolin. Treniramo na Kantridi na pomoćnom terenu i u teretani. Taj kondicijski posao predvodi izvanredni stručnjak Petar Kurtović. Za dva tjedna ćemo se preseliti na naše igralište u Opatiju.
Kada planirate početi s probnim utakmicama?
-U subotu ćemo igrati s Krkom. Ako ne bude kiše kod njih. Bude li loše vrijeme igrati ćemo na Kantridi. Ja bih više želio da to bude na Kantridi na umjetnoj nego u Krku na prirodnoj travi. Zbog iznenadnoga prijelaza s umjetne na prirodnu travu bojim se ozljeda.
Kako stojite s igračkim kadrom? Nije bilo ni dolazaka ni odlazaka?
-Trebali bismo jednoga iskusnoga stopera pa makar ga doveli iz Zagreba. Dvojica naših mladih su ozlijeđena.
Možda Vam se vrati Bjelanović nakon što je otišao iz Vinogradara?
-Bjelanović s nama trenira, ali on ima druge ambicije, mi smo mu zadnja opcija.
I sada dolazi neizbježno pitanje o zahtjevu za drugoligaškom licencom. Prije nekoga vremena govorili ste o Kantridi kao realnoj mogućnosti. Ovih dana Fernando Kirigin, predsjednik Sportskog saveza grada Opatije izjavljuje da bi Grad želio - ako ćete već natjecateljski izboriti Drugu HNL - da igrate u Opatiji, te da će se stvoriti minimalni uvjeti za nešto takvo. Što sada? Samo je desetak dana do 31. siječnja kada je rok za predaju zahtjeva za licencu?
-Jedino što ja mogu reći jeste da naša Uprava treba odlučiti. Svakako u dogovoru s Gradom. Što i kako? Vremena je malo. Ja sam svoju ideju iznio.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>