SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

HAŠK zabio Zagrebu pet komada u Veslačkoj! Iskusni Zagrebaš Tokić nada se da će ipak u Drugu HNL. Zelenika postagao dva, a mogao i treći. Krajačić će napraviti karijeru

ZAGREB - HAŠK 2:5 (1:2)
 
ZAGREB - Igralište u Veslačkoj. Gledalaca: 50. Suci: Čulina, Vukasović. Kordej
 
Strijelci: 0:1 - Zelenika (11), 0:2 - Zelenika15), 1:2 - Kauzlarić (23), 2:2 - I. Regvar (60), 2:3 - Komljenović (68), 2:4 - Krajačić (85), 2:5 - Lagundžić (90)
 
ZAGREB: Javor, Surać, Jurendić, Perić, Štefulj, Hasan, Jurak, Palic, Kauzlarić, Tokić, Regović (Topić, Gluić, Letica, Samodol, Matijević, Josipović, Pintarić, Marinić, Ćilić, Jokić, I. Regvar). Trener Medić.
 
HAŠK: Lončarić, Barišić, Radovac, Miloš, Andrašec, Pierobon, Brlečić, Lešdedaj, Penava, Bradić, Zelenika (Šonjić, Lagundžić, Vinković, Hrgović, Mlakić, Mraković, Drašković, Maršić, Komljenović, marković, Krajačić). Trener Brnas.
 
Iako je riječ o prvoj probnoj utakmici malo tko se nadao da bi Zagreb u Veslačkoj mogao dobiti pet komada od pomlađenoga HAŠK-a.
-Loše smo ušli u utakmicu, objašnjavao je Madunović pomoćnik trenera Medića i za ponedjeljak najavio povratak Matijaševića treninzima. Matijašević je ozlijeđen 27. rujna u Dubravi  i nije igrao više od 3,5 mjeseca.
Unatoč blijedom izdanju Zagreba, Niko Tokić jedan od najiskusnijih igrača koji je počeo u Dragovoljcu i odigrao 76 utakmica u Prvoj HNL, te u više domaćih i nekoliko inozemnih klubova, nije gubio optimizam:
-Mislim da  iskusni Jurendić, a i ja, uz Matijaševića, Juraka i uz dobroga vratara možemo biti prevaga za plasman u Drugu HNL. Ostajem do kraja prvenstva i pomoći ću.
Optimizam je pozitvna stvar ako ima podlogu. Protiv HAŠK-a podloga je izostala i ovo zasad nije dobro.
Stručni dvojac HAŠK-a Lončarević i Brnas mogu biti zadovoljni, ali ne i spokojni. Praktički nema novih igrača osim stopera Ilije Radovca iz Kustošije (Rudeša) koji je zamijenio otišloga Ivezića. Ali su dosta jaki aduti iskusni ili već afirmirani igrači Miloš, Zelenika, Barišić, Brlečić i Krajačić. Ostalo su donedavni juniori. I upravo su Krajačić, Zelenika i Barišić bili ponajbolji. Ako ga Lončarević i Brnas dodatno poduče - a oni to znaju - Vid Krajačić bi mogao napraviti karijeru.
To o čemu Madunović govori kao lošem ulasku u utakmicu su dva brza gola Zelenike. Mogao je dati i treći. HAŠK-u je "visjela" igra u vezi, a Zagrerbu uglavnom sve.
 
DUBRAVA TIM KABEL - SESVETE 2:0 (Petković i Filipović)
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>