SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Pojačano Vrapče otpuhalo je Špansko na njegovom terenu, ali je pitanje je li to dovoljno za očuvanje statusa. Špansko napustilo osam igrača i neizvjesno je hoće li zaliha bodova biti dovoljna. Mioković igrač utakmice

ŠPANSKO - VRAPČE 0:3 (0:2)
 
ZAGREB - Igralište Španskog. Gledalaca: 50. Suci: Ištuk, Starešinić i Prgomet.
 
Strijelci:0:1 - Bektaši (25), 0:2 - Vrbat (3), 0:3 - Mioković (56)
 
ŠPANSKO: Gašparić, Herek, Ivezić, Vlatković, Štignjedac, Tuđen, Guliš, Brčić, Borac, Ljubičić, Bogović (Jazvić, Zebić, Pranjić, Stanić, Lerotić, Đianović, Šimić, Živković). Trener Vukelić.
 
VRAPČE: Kovač, Jozanović, Vukadin, Vrbat, Mioković, Salopek, Soldo, Jolić, Fajdiga, Bektaši, Švigir (Curač, Banužić, Škalja, Radanović, Lovrić, Tabaković, Ćibarić, Karamatić,Pavlečić, Musić). Trener Radišić.
 
Poslije ove utakmice nameće se pitanje je li Vrapče dovoljno pojačano da će moći izbjeći trenutačno posljednje mjesto i plasman na ljestvici toliko popraviti da sačuva trećeligaški status, te je li Špansko u jesen skupilo dovoljno bodova (22 na 12. mjestu) da ovako oslabljeno ne dođe u opasnu zonu.
Vrapče je pojačano, dobro izbalansirano i pobjeda je sasvim zaslužena, ali nisam siguran da je to dovoljno. Podsjećam Vrapče je zadnje s devet bodova. Ispred njega su Segesta, Trnje i HAŠK koji se također oporavljaju, dok 14. Rudar ima 19 bodova. Naravno, ne treba se predavati.
-Danas smo igrali dobro s također dobrim protokom lopte. Imali smo još šansi. Zadovoljan sam angažmanom igrača, kazao je trener Radišić koji se nada još pojačanja.
Ja bih dodao da je najbolji bio Mioković koji je pristupio iz Dubrave.
-Otišlo nam je osam igrača, požalio se trener Vukelić. Ostali smo bez kičme momčadi. Moramo početi od početka.
 
VINOGRADAR - PONIKVE 1:1
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>