SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava Tim Kabel na mini pripremama u Rovinju, odradila prvi trening

Drubava Tim Kabel nakon pobjede nad Slaven Belupom i dva dana odmora zaputila se u Rovinj na mini pripreme, s kojih će SportNews izvještavati. Momčad je smještena u hotelu Eden, u kojem je još nekoliko momčadi iz Slovenije, Hrvatske, juniori Lokomotive i austrijski Wolfsberger s kojim će odigrati utakmicu u nedjelju s početkom u 11 sati na terenu u Rovinjskom Selu gdje je nakon ručka i odmora održan prvi trening. U subotu 10.02. održat će se dva treninga, a slobodno vrijeme igrači će provesti u wellnessu hotela Eden.

- Zahvaljujem se upravi i predsjedniku Ivanoviću što nam je omogućila ove mini pripreme koje će nam dobro doći s obzirom na vrijeme i uvjete koje ono diktira u Zagrebu. Mi smo ih zamislili kao jedan team building, kroz tri dana druženje, imamo novih igrača pa je cilj da se oni zbliže, bolje se upoznaju, a iskoristit ćemo ovu blagodat lijepog vremena i kvalitetnih terena da odradimo tri dobra treninga, poradimo na nekim stvarima i pokušamo  ispravljati ono što smo primijetili da nije dobro, odigramo jednu utakmicu i vratimo se u Zagreb kako bi dočekali prvenstvo spremni, pojašnjava cilj priprema u Rovinju trener Sunara.

Tajming ovih priprema pokazao se odličan zbog problema s vremenom u Zagrebu?

- Da snijeg je pao u Zagrebu u ova dva dana kada smo igračima dali slobodno, momci dobro rade već četvrti tjedan, nazire se jako dobrih stvari, jako sam zadovoljan kako dečki prihvaćaju moje zahtjeve..

Predsjednik Roko Ivanović je s momčadi u Rovinju kako je zadovoljan s dosadašnjim pripremama rekao je u autobusu na povratku s treninga.

- Nemam razloga ne biti zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema. Bog nam je podario prekrasno vrijeme ovdje u Istri, nadam se da će i ostala dva dana biti ovako, da ćemo se dobro družiti, a kruna priprema biti će utakmica s Vinogradarom za tjedan dana koja će pokazati gdje smo u ovom trenutku i jesu li pripreme bile uspješne.

Malo je trećeligaša koji si priušte odlazak na ovakve mini pripreme?

- Mi uobičajeno svake godine odlazimo na ovakve pripreme i zimi i ljeti, prošle godine bili smo tjedan dana u Međugorju, a sad se ponovo vraćamo u našu prelijepu Istru u Rovinju smo lijepo primljeni gdje imamo odlične uvjete. Nije za Dubravu Tim Kabel neuobičajeno u posljednjih 4-5 godina pripremati se izvan Zagreba.

Fotogalerija

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>