SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Unatoč snažnom presingu u početku samo neodlučeno Marsonije protiv HAŠK-a na Peščenici. Ipak Robert Špehar vodi momčad prema Drugoj HNL. Lončarević i Brnas jako pomladili HAŠK

Foto: Šogy / HAŠK_Marsonija

HAŠK - MARSONIA 1:1 (0:0)

ZAGREB: Igralište HAŠK-a s umjetnom travom. Gledalaca: 40. Suci i sutkinja: Čulina, Sabina Bolić i Lang.
Strijelci: 1:0 - Karoglan (47), 1:1 - Mišić (60)

HAŠK: Šonjić, Lagundžić, Miloš, Bilandžić, Andrašec, Ristovski, Mraković, Novokmet, Maršić, Krajačić, Zelenika (Lončarić, Barišić, Vinković, Hrgović, Pierobon, Karoglan, Marković, Bradić, Bilić, Brlečić, Blažević, Penava, Baturina). Trener S. Brnas.

MARSONIA: Memović, Kurbalić, Golemović, Jelčić, B. Boban, Mišić, Sivrić, Rosandić, Ćubel, Radić, Bundavica (Meseljević, Garić, Martić, Begić, Brekalo, Cvetković, Bekavac, Prodanović, Bunt, Božić). Trener R. Špehar.

Ilija Lončarević (73),legendarni trener, trenutačno sportski direktor i menadžer HAŠK-a protiv Roberta Špehara (47), proslavljenoga internacionalca, sada trenera Marsonije u rano popodne na Peščenici, po vrlo hladnom vremenu! Naravno nije to bio nikakav sudar te dvojice nego pripremni meč između dvoje trećeligaša zapadne i istočne skupine koji u nastavak prvenstva ulaze s različitim ambicijama. HAŠK da sačuva status, a Marsonija da izbori plasman u Drugu HNL.
Lončarević i Brnas bitno su izmijenili sastav, pomladili ga i učinili konkurentnim, iako to nije garancija očuvanja statusa osobito u našim okolnostima kada su svakojake promjene - i protupropisne - izvedive u zadnji čas.
Marsonija je u prvom poluvremenu bila bolja, osobito u početnih 20-ak minuta kada je igrala presing i time paralizirala HAŠK. Unatoč tome domaći su imali prvu prigodu u 26. minuti koju nije realizirao Zelenika.
-Ova utakmica je za nas bila sjajna škola. U početku su nas gosti potpuno potisli jer mi nismo imali odgovora na agresivnost, a i inače se u takvim situacijama slabije snalazimo, pa smo i danas ponešto naučili, konstatirao je Lončarević i nastavio:
-Dobro da nas u tom razdoblju nisu jače kaznili. Kada smo se prilagodili i uspravili bila je to druga priča.

Robert Špehar koji se proslavio igrama u mnogim klubovima, a osobito Osijeku i belgijskom Bruggeu u kojima je bio najbolji strijelac prvenstava, sastavio je dobru ekipu Marsonije koja je, kako je potvrdio i Lončarević u prvom dijelu prvog poluvremena odigrala sjajan presing. Ali nije zabila. Imala je samo jednu šansu preko Bundavice u 34. minuti.
U redovima gostiju igrali su i donedavni zagrebački znanci B. Boban i Ćubel.

Jaki ste, rekoh Bruni Bobanu.
-Jesmo, ali moramo to dokazati i golovima. No, ovo su tek pripreme, odgovorio je Boban.
Čekao sam da vidim Josipa Balentovića, jednoga od najboljih, inače znanca dok je igrao u Zelini.

-On je ozlijeđen, objasnio je trener

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>