SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Što je bilo u pozadini vrbovečkoga zapleta da se za trenera umjesto Bradića dovede Glavica? Nije bilo ništa osim loše ideje novog predsjednika koji još dovoljno ne poznaje stanje, odgovara sportski direktor Vrbovca Madžar

U NK Vrbovcu je prije dva dana ustoličen novi predsjednik Siniša Bađun direktor regionalnog Čazmatransa u Vrbovcu. Za nepuna dva mjeseca to je treći predsjednik. On je nastupio umjesto Roberta Đuranca, dogradonačlnika koji se našao tzv. u sukobu interesa. Đuranec je došao na mjesto predsjednika 18. prosinca prošle godine, umjesto Vladimira Bačeka. HNS-ovac je zamijenio HDZ-ovca. Razlog je bio u preslagivanju političke vlasti.
U medijima i na društvenim mrežama danas se pojavila vijest da je novi predsjednik Bađun odmah želio smijeniti trenera Tihomira Bradića i na njegovo mjesto dovesti Marijana Glavicu. Ali da mu to nije uspjelo jer da su se pobunili igrači i to nisu dopustili.
Razgovarao sam s novim predsjednikom koji nije imao vremena za duže jer je žurio na sastanak, ali je potvrdio da "Bradić ostaje trener"!
Do konkretnijih informacija došao sam razgovarajući sa sportskim direktorom Denisom Madžarom i kapetanom momčadi Matijom Dimovićem.
-Nije bilo ništa osim loše ideje novog predsjednika Bađuna koji još dovoljno ne poznaje situaciju, kaže sportski direktor. On je doista želio dovesti Marijana Glavicu, no on nije dobio podršku igrača. Time je ta priča završena.
Neće li taj slučaj negativno djelovati na odnose i atmosferu?
-Mislim da neće. Novi predsjednik će se upoznati sa stanjem u klubu, zaključuje Madžar.
Kapetan Dimović također misli da neće biti posljedica:
-Nije bilo velikih komplikacija, pa se nadam da će na tome ostati.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>