SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Igor Prijić, čudo od strijelca jesenske polusezone svih trećih liga, uoči nastavka poručuje: Vinogradar u Drugu HNL, a ja s osobnim rekordom većim od 37 golova

Foto: Djuka / Igor Prijić rasni golgeterFoto: Djuka / Igor Prijić rasni golgeter
Igor Prijić  (28) i Matija Smrekar (28) dvojica su najboljih strijelaca u jesenskoj polusezoni zapadne skupine treće lige s 26 odnosno 20 postignutih golova i znatno nadmašuju strijelce ostale dvije skupine u kojima su vodeći zabili po 11 odnosno devet golova. Prijić i Smrekar su u neku ruku čudo prve dionice prvenstva neprofesionalaca i sigurno perjanice svojih klubova Vinogradara i Zagorca.
Ako loše vrijeme ne ugrozi početak prvenstva, ono bi trebalo startati u subotu 24. veljače. Uza sve ostale zanimljivosti svakako će se dogoditi rasplet i na vrhu liste strijelaca.
Prijiću, kakva su Vaše želje i predviđanja?
-Želim da Vinogradar bude prvak i time postane novi drugoligaš, a da ja budem najbolji strijelac lige i premašim osobni rekord koji je sada 37 golova. Postigao sam ga svojedobno u Segesti. Dakle valja mi postići još najmanje 12 golova.
Prošle subote u Veslačkoj protiv Zagreba postigli ste četiri gola. Ali se ne pamti da ste prvo poluvrijeme gubili s 0:3. Je li to i neki znak za uzbunu, s obzirom da je dosta istaknutih igrača otišlo, dok su neki teže ozlijeđeni?
-Ni ja ne pamtim tako lošega rezultatskoga izdanja. Znali smo gubiti prvo poluvrijeme, ali nikada, koliko se sjećam, čak ni s 0:2. Ušli smo u utakmicu nešto opuštenije, a s obzirom na nove igrače, još nismo dovoljno uigrani. Kad su u igru ušli Serdarušić na polušpicu i Mislimi sve se promijenilo.
Da li ste već osigurali prvo mjesto na listi strijelaca ili bi Vas Smrekar mogao ugroziti?
-Nisam još osigurao prvo mjesto. Ispred nas je 17 kola. Smrekar je odličan strijelac i dovoljne su mu dvije utakmice da zabije šest golova. Zbog toga moram neprestano biti u golgeterskoj formi.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>