SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Unatoč snijegu i odgodama na Trnju četverostruki program. Kustošija na trnjanskoj umjetnoj travi igra dvije utakmice. Gorica, Sesvete, Dubrava i Maksimir također igraju. Čak pet zagrebačkih trećeligaša odlučilo ne igrati

Snježne padaline i bijeli pokrivač odgodili su početak prvenstva u zapadnoj skupini treće lige. Drugoligaši kao i pojedini trećeligaši odigrati će u subotu utakmice provjere. Na umjetnoj travi u Trnju bit će prava revija drugoligaša, trećeligaša i četveroligaša. Od 14 sati igrati će Trnje i Nur, a u 16 Karlovac i Krajišnik iz Velike Kladuše..
U 18 sati trebala bi početi još jedna međunarodna utakmica između prvoga sastava Kustošije i BiH drugoligaša Jedinstva iz Bihaća. U 20 sati suočiti će se drugi sastav Kustošije i Dugo Selo. Sesvete će u 16 sati gostovati kod Drave u Ptuju. Gorica i Lučko također će odigrati dvije utakmice u 13 i 15 sati. Dubrava će dočekati Kurilovec u 13,30. Maksimir u 14 sati igra s Tekstilcem.
Zbog snijega Vinogradar, Zagreb, Vrapče, Špansko i HAŠK neće igrati utakmice. Premda i ove koje su najavljene nisu baš 100 posto sigurne.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>