SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava nastavlja pobjednički niz. Algohoul, V. Filipović i Mudražija opet su nas oduševili.

Foto: Djuka / Mudražija, njegov prvi gol na utakmici lobom za 2:0Foto: Djuka / Mudražija, njegov prvi gol na utakmici lobom za 2:0

DUBRAVA TIM KABEL – KURILOVEC 3:0 (2:0)

ZAGREB - Igralište DUBRAVE TIM KABEL s umjetnom travom. Gledalaca: 30.
Suci: Dadić, Novak, Šandrk

Strijelci: 1:0 - N. Filipović 11 m , 2:0 - Mudražija, 3:0 – Mudražija,

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Barić, V. Filipović, Čopec, Žugaj, El Saleh, Šugić, Ivančić, Algohoul, N. Filipović, Mudražija Još su igrali: Bogović, Ćuk, Pejić, Džaferović, Ljubanović, Prugovečki Trener: Sunara

KURILOVEC: Kranjčec, Grdenić, Čunčić, Ladović, Šarić, Celjčec, Povoljnjak Kelava, M. Čolić, Horvat, Brajko Još su igrali: Sučić, I. Čolić, Kavačić, Ćurej, Šostarec, Ramljić, Turkiz Trener: Biškup

U Zagrebu na Klaki odigrana je jedina utakmica ove nedjelje po sunčanom i hladnom vremenu na očišćenom terenu s umjetnom travom između Dubrave Tim Kabel i Kurilovca. Osjećaj hladnoće povećavao je na momente sjeverni vjetar. Gosti iz Kurilovca su prije utakmice hvalili umjetnu travu uz konstataciju da je to najbolja koju su do sada imali vidjeti.
Roko Ivanović predsjednik Dubrave Tim Kabel ponosno je primao komplimente za savršeno uređen teren i njegovu kvalitetu.
- Radili smo cijeli dan, možda smo mogli stići i jučer odigrati ovu utakmicu, ali smo u dogovoru s gostima odlučili se za danas kako bi teren potpuno očistiti da ne bi imali problema s leđenjem zbog najavljenih niskih temperatura.
Teren stvarno savršeno izgleda imate li termina za one koji će ih trebati u ovoj izvanrednoj situaciji?
- Teren prvenstveno koristimo za naše potrebe, kako seniorske momčadi tako i za aktivnosti naše škole nogometa, ako ima koji slobodan termin rado ćemo ga ustupiti. Ninić je zadužen za brigu oko rasporeda termina treba njega pitati.
Gosti iz Kurilovca hvale kvalitetu vaše umjetne trave.
- Nisu jedini, primamo mnoge pohvale, teren je stvarno vrhunski, dobili smo certifikate njeno porijeklo je iz Švedske, ponosno ističe Ivanović.

A sad o utakmici koja se trebala igrati jučer, u momčadi Kurilovca nije bilo Džaje i Hodaka, a u Dubravi nedostajali su Čečura, Kelemen i Golomejić.
Dubrava je dobro otvorila utakmicu, u njenom početku posebno je bio raspoložen Algohoul s nekoliko majstorskih poteza, preciznih proigravanja i konačno jedanaesterac iz kojeg je N. Filipović doveo domaće u vodstvo napravljen je na njemu.
Strijelac ostala dva gola bio je Mudražija koji se promeće u prvog golgetera Dubrave Tim Kabel, prvi gol lobom na asistenciju Šugića, a za drugi idalno ga je poslužio Vito Filpović.
Pored standardno dobrih iskusnih El Saleha, Barića, Šugića, Pejića i N. Filipovića jako dobru predstavu su pružile mlade snage uz već spomenute Algohoula i Mudražiju, tu je i Vito Filipović koji iskazuje veliku nadarenost. Njih trojica nameću se kao standardni u postavi iako im trener Sunara ponekad zamjera mladalačku zaigranost. Tako je u jednoj prilici jako podviknuo na mlađeg Filipovića kada je loptu iz svoga šesnaesterca iznio hladnokrvnošću i potezom vrhunskih nogometnih majstora što je sve prisutne oduševilo osim njega koji traži maksimalnu ozbiljnost.
- Zabijam, ide me i zbog toga sam sretan, odgovara mladi Mudražija na konstataciju da je opet zabio i to dva.
Dobri su ovi mladi, pitam Pejića?
- Jako su dobri i talentirani, imaju kuraža i za atraktivne poteze iako trener traži ozbiljnost i sigurnu igru. Lijepo ih je vidjeti kako uživaju.

- Vidim ja da vama ovi mladi leže, volite vi njih, govori mi Sunara i nastavlja, ovo su pripremne utakmice. U prvenstvu je to bitno drukčije, tamo se igra za bodove i zato tražim maksimalnu ozbiljnost od sviju, a od mlađih samo da slušaju i ispunjavaju ono što pred njih postavljam, ako ćemo imati rezultat i oni će igrački napredovati.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room