SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Segesta se ne predaje! Z. Buinac: Imam dobru momčad s puno naboja. U Sisku po maksimum pobjeda. Iako sve neće ovisiti o nama, za spas će trebati 25 do 27 bodova. Logički bi bilo da liga ostane na 18 klubova

Foto: Djuka / Zoran BuinacFoto: Djuka / Zoran Buinac
Nije sporno, Segesta je među najugroženijima u 3. HNL zapad. Na pretposljednjem mjestu ima samo 11 bodova, dva više od zadnjega Vrapča.
Ali trener Zoran Buinac se ne predaje. U prvenstvo ulazi s optimizmom jer, kako kaže, ima dobru, pripremljenu, složnu i motiviranu momčad punu naboja.
Postoje dvije varijante relativno sigurnoga ostanka. Jedna je da liga ostane na 18 klubova i da u slučaju najpovoljnoga raspleta ispadne samo jedan klub. Druga je da se liga vrati na 16 klubova, te da u tom slučaju ispadne više klubova, pa i tri, četiri ili pet. Na kakvu se Vi soluciju oslanjate?
-Loš sam prognozer i slab kombinator. U globalu naš je cilj ostati trećeligaš, a u tom slučaju trebamo sve utakmice u Sisku dobiti - ili gotovo sve - i uhvatiti nešto u gostima. To bi značilo 25 do 27 bodova. E sad, je li to dovoljno zavisi i od onoga što ste konstatirali u pitanju. O raspletu nećemo odlučivati samo mi. Meni je važno da imam izuzetno dobru momčad i da nismo ovako zaglibili u jesenskoj polusezoni - a zna se zašto - sada bismo dokazivali našu trećeligašku snagu i pretendirali na vrlo povoljnu poziciju na ljestvici.
No i drugi ugroženi su se pojačavali, pripremali i misle jednako o svojim šansama?
-To je točno. Međutim, nemojte zaboraviti da će iznenađenja biti. I te kakvih iznenađenje. Ja gledam iz svojega kuta. Bitno je da ispunimo naš plan. Kako rekoh, postoje i stvari koje su izvan našega domašaja odlučivanja.
Nadate li se da se lige neće skraćivati i da će ostati 18 klubova?
-Meni je u interesu da ostane. Trebalo bi napraviti neki kompromis. Jer ako je krenula s iznenadnim proširenjem logično bi bilo da ne završi s dramatičnim kresanjem, poručuje trener. 
U subotu Vam dolazi Vrbovec. Kako će biti?
-Rekao sam, rijetko će tko u Sisku osvojiti makar i jedan bod. Računamo na pobjede. Prema tome, naš je cilj da Vrbovec položi oružje.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>