SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Rubinić je imao pravni interes koji je utvrđen kod legalizacije, bez njegovog ulaganja ovdje bi bio drač. Sponzorstvo DIR-a je jedno, a investiranje Rubinića je drugo. Grad je znao tko, s čijim novcem i što se ovdje gradilo, rečeno je na presici Vinograda

NK Vinogradar sazvao je konferenciju za novinare s ciljem kako bi odgovorili na "netočnosti" koje je gradonačelnik Novosel iznio na svojoj presici, a sve u svezi prijepora oko zemljišta u Mladini.
Na presici su govorili Predsjednik Miljenko Pavlaković, pravni savjetnik Petar Milić i revizorica kluba.
Vrlo emotivno s izraženim temperamentom pravni savjetnik je rekao da je u postupku legalizacije utvrđen pravni interes gospodina Rubinića, a tvrdnje gradonačelnika Novosela da je predlagatelj legalizacije mogao biti bilo tko proglasio neistinitim. Govorio je o odlukama skupštine koja daje legitimitet gospodinu Rubinićui da nije on ulagao Vinogradara ne bi ni bilo.
Predsjednik Pavlaković je isto podvukao: "Da nije bilo gospodina Rubinića ovdje bi još i danas bio drač"
Pojasnio je predsjednik da je sponzorstvo DIR-a jedna stvar, a investiranje Ivana Rubinića u gradnju objekata i stadiona druga i da jedna s drugom nemaju veze.
Na naše pitanje, koje smo postavili i na presici gradonačelnika: Da li je grad znao da se u Mladini gradilo i tko je gradio, Pavlaković je odgovorio:
- Naravno da je Grad znao što se ovdje gradi, tko gradi i s čijim novcem se gradi. Kada se završila gradnja tribine sadašnji gradonačelnik, tada u funkciji dogradonačelnika s tadašnjim gradonačelnikom rezao je vrpcu kojom prilikom su odali priznanja Ivanu Rubiniću.
Na kraju poduže konferencije za novinare Pavlaković je rekao da je Vinogradar igrao drugu ligu i iz nje istupio zbog odnosa s gradom, te apelirao na gradonačelnika Novosela ako ne želi gospodinu Rubiniću prodati zemljište u Mladini da ga daruje NK Vinogradaru.

Ovdje pogledajte cijeli tijek presice

 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>