SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava nastavlja pobjednički niz i nakon priprema, a Mudražija i dalje zabija, Šugićeva proigravnja donose prednost.

Foto: Djuka / Mudražija lobom dovodi u vodstvo ljubičasteFoto: Djuka / Mudražija lobom dovodi u vodstvo ljubičaste

Počelo, je počelo, nakon mnogih peripetija oko nastavka uzrokovanih vremenskim prilikama konačno je počelo. Posebno je bilo zanimljivo vidjeti hoće li Dubrava Tim Kabel nastaviti s dobrim igrama i kako će se nova momčad trenera Sunare snaći u borbi za bodove. Po rezultatu reklo bi se reći bez problema, ali na terenu na samom početku u 2' nastao je muk, sudac Čalić je pokazao na bijelu točku, a čuli su se i povici crveni, crveni.
- Eto na samom početku penal, komentirao je iza mojih leđa trener Trnja Bračun s bilježnicom u ruci.
Sudac je promijenio odluku dosudio je prekršaj na samom rubu šesnaesterca i pokazao žuti karton Čopecu.
Imamo sam osjećaj da su domaći utakmicu otvorili pod pritiskom uspješnih priprema, njihova igra nije bila tako tečna, a nije bilo ni agresije kako je to bilo u pripremama. I onda supa na scenu dvojac Šugić-Mudražija, uigrana akcija visoka lopta koju Mudražija lobom prebacuje u mrežu suparnika. Ovo je treći na ovaj način otkad su njih dvojica u dresu ljubičastih.
Tek nakon vodećeg gola igra domaćih dobiva prepoznatljivost, Nikica Filipović, Algohoul, Ivančić prava su napast za obranu Krčana uz proigravanja Šugića i prodore Mudražije. Do kraja prvog dijela Ivančić je propustio povećati prednost.
U drugom dijelu Alghoul je u dva navrata za malo promašio, Mudražija je odlično pucao tik pokraj stative. Iskupio se god drugog gola kada je na Šugićevo proigravanje odlično primio loptu, proslijedio je do Nikice Filipovića koji po drugi put trese mrežu gostiju.
Mustapićeva mreža je bila najugroženija kada su gosti s našeg najvećeg otoka pogodili vratnicu.
- Zadovoljan sam, od nas nešto i očekivalo u ovoj utakmici i mi smo ta očekivanja ispunili. Malo smo ušli stegnuti, ali kako je utakmica odmicala preuzeli smo inicijativu, dominirali smo tijekom cijele utakmice što je rezultiralo pobjedom koja mogla biti izraženija da je bilo više koncentracije, zadovoljno komentira utakmicu Sunara trener Dubrave.
Ovo je nova momčad, stvorili ste je u pripremama?
- Je, nova je. Imamo više od pola novih igrača i to može biti samo još bolje.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room