SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar povećao prednost, Prijić postigao 27. gol, čeka se povratak Šćrbeca. Zagorec izgubio od Rudara u Krapini u 92. minuti i još više zakomplicirao pozicije zagrebačkih klubova. Segesta šokirala navijače

Foto: Djuka / Šćbec se vraća u VinogradarFoto: Djuka / Šćbec se vraća u Vinogradar
Na početku proljetne polusezone nešto je bilo prema očekivanjima, nešto nije, ali je sigurno da su se pojavile i neke nove nepredviđene činjenice.
Postojanost je pokazao Vinogradar pobjedom u Dugom Selu s 2:0. S obzirom na neodlučan rezultat, bez golova, drugoplasirane Opatije u Pazinu, Vinogradar, na prvom mjestu, sada ima prednost od šest bodova i sigurno je zaplavio prema naslovu prvaka.
-Teren je bio suh, ali ne i dobar, konstatirao je trener Stjepan Gomerc. Imamo malo igrača, Miličević nije bio u kombinaciji zbog tri žuta kartona, pa su na klupi bila trojica juniora. Osim dva gola koja smo postigli, Štulec je jednom pogodio stativu. Golove su dali Ivkovčić i Prijić. Zanimljivo da je Prijić zabio iz teže pozicije od one iz koje je promašio.
I s tim jednim golom Prijić je povećao prednost na listi strijelaca, jer Smrekar nije zabio. Da li još računate na povratak Šćrbeca pa da se učinak prijića poveća?
-Već mi je bilo rečeno da se Šćrbecec vraća, ali još nije. Ne znam zašto, odgovara Gomerac.
Prvo najveće iznenađenje je poraz Zagorca na svom terenu u Krapini od Rudara iz Labina.
-Problem je bio u tome što smo u susret ušli mlitavo. Gosti su bili agresivniji, objašnjava trener Zagorca Tomica Vincelj i nastavlja:
-Nismo zabili iz puno šanasi, dok je Rudar pobjednički gol postigao u 92. minuti. Macan je udarcem s 18-19 m pogodio u suprotne rašlje. Bio je to vrlo lijep i nesvakidašnji gol kakvoga, mislim, neće tako brzo postići.
Drugo najveće iznenađenje je poraz Segeste na svom terenu od Vrbovca 1:2. Pogotovo nakon izjave trenera Zorana Buinca da će malo tko odnijeti bodove iz Siska.
-Loše smo igrali, ali nije sve izgubljeno, bodri svoje predsjednik Segeste Marko Medarić. Biti će tu još svega.
Vrapče je pogotkom Brujića  u 76. minuti iz kaznenoga udarca svladalo HAŠK.
Maksimir se pobjednički (2:1) vraćao iz Poreča. Oba gola dao je Nakić. Kad smo ih zvali upravo su bili na večeri u Opatiji.
Na vrhu, osim gotovo nezaustavljivoga Vinogradara, posebice je uočljiv uspon Kurilovca koji je treći s 34 boda, ali nije "opasan" jer ne traži licencu i nije kandidat za Drugu HN L. Popodne na utakmice Hrvatski Dragovoljac - Sesvete slušao sam različite prognoze. Većina je govorila da će na kraju druga biti Dubrava Tim Kabel. Zagreb je pao na sedmo mjesto i ako u subotu izgubi u Maksimiru dosta će se rastopiti njegovi snovi o Drugoj HNL.
Vrlo zanimljivo je na začelju. Ako se ne usvoji HAŠK-ova inicijativa da liga zadrži 18 klubova zagrebačkim klubovima se sprema katastrofa. Pobjedom Rudara u Krapini i neodlučenim Pazinke s Opatijom sada je zaostatak HAŠK-a za tim klubovima sedam odnosno osam bodova. još i više Vrapča, Segeste i Trnja. Čak i ako ispadne samo zadnji to će jamačno biti netko između tih četvero.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>