SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vratili se Šćrbec i Medić. Vinogradar opet u najjajačem mogućem sastavu. Medić će igrati već u nedjelju. Gomerac trener: Trava u Mladini je izvanredna. Samo da je ne pokvari loša prognoza!

Foto: Djuka / Šćrbec i Medić vraćaju se i osnažuju VinogradarFoto: Djuka / Šćrbec i Medić vraćaju se i osnažuju Vinogradar
Vinogradar, premoćno vodeća momčad Treće HNL zapad i najbolja amaterska momčad Hrvatske, ponovno je u najjačem mogućem sastavu. Treninzima su se vratili Filip Šćrbec u jesenskoj polusezoni najbolji trećeligaški igrač, te Jakov Medić. talentirani zadnji vezni koji je prošlog ljeta pristupio iz Zagreba i u prvom dijelu prvenstva načinio značajni napredak. Šćrbec je zbog posla i studija kanio prestati, ali se na nagovor glavnoga sponzora Ive Rubinića, vratio. Medić je pokušavao angažman u inozemstvu. S obzirom da je tek počeo Šćrbec neće kandidirati za nedjeljni dvoboj s HAŠK-om. Medić je u treningu i kandidirati će posebice i zbog toga što je mlađi igrač i ima pravo od prve do 90. minute.
-Trava u Mladini je izvanredna. Samo da je ne pokvari loša vremenska prognoza, poručio je trener Stjepan Gomerac.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>