SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar i Mladina domaćini Hrvatskoj U 19 reprezentaciji s Wallesom 22. 03. 2018.

Foto: Djuka / Stadion NK Vinogradara u MladiniFoto: Djuka / Stadion NK Vinogradara u Mladini

Nakon što je prethodnih dana stadion u Mladina u žižu javnosti dospio kao kamen spoticanja odnosa NK Vinogradara i Grada Jastrebarskog danas je stigla jedna lijepa vijest na ponos jedne i druge strane. Mladina će ugostiti U 19 hrvatske reprezentativce u utakmici s Wallesom 22.03. 2018. godine.
Stadion u Mladini je po našem sudu smješten u najljepšem ambijentu, svojom funkcionalnošću i kvalitetom travnjaka pruža uvjete za utakmice na najvećoj razini što je prepoznao HNS te mu dodijelio domaćinstvo za ovu utakmicu.
- HNS ima obavezu ravnomjerno rasporediti odigravanje utakmica Hrvatske reprezentacije diljem lijepe naše, tako je ženska reprezentacija gostovala u Biogradu na moru i imala je pripreme u Medulinu, U 17 reprezentacija utakmice Elitnog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo igra u Rijeci i Puli, sada je došao na red na Zagrebačku županiju, pa će domaćini U 19 biti Vrbovec i Vinogradar, rekao je glavni instruktor HNS-a Sreten Ćuk

- Nakon što je naš savez uspješno bio uključen u organizaciju Europskog U 17 prvenstva i još nekoliko utakmica u Gorici, Zaprešiću i Vrbovcu, u organizaciju utakmica reprezentacije uključujemo i ostale klubove koji za to imaju infrastrukturne i organizacijske uvjete, a kako HNS organizaciju utakmica plaća tako pomažemo klubovima i potičemo ostale da ulažu u infrastrukturu, kazao je Nenad Črnko član IO HNS-a i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Zagrebačke županije.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>