SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Nestrpljivi Jakov Medić opet je otišao. "Prešel je i ne bu ga v nedelju", potvrđuje trener Vinogradara Gomerac. Utakmica s HAŠK-om u Jaski, a ne u Mladini. Teren se čuva za U19

Ne vrijedi više vijest objavljena prije tri dana. Na snazi je nova: Vinogradar ipak neće nastaviti prvenstvo u najjačem mogućem sastavu. Čini se da je definitivno otišao 19-godišnji zadnji vezni i po potrebi stoper Jakov Medić kojemu je 19 godina. Prošao je kroz Dragovoljac, Zagreb i Istru 1961. Sedamnaest dana se u kolovozu 2017. zadržao u Lučkom. Izvanredno je talentirani ljevak. U jesenskoj polusezoni u Vinogradaru je jako napredovao. Ali je i iznimno nestrpljiv. Na početku ove godine već je odlazio. Pripremao se s nekima na "istoku", polagao prijamni, pa se vratio na dan, dva u Vinogradar i opet otišao. Kažu ponovno na "istok". Dečko se ne javlja na pozive, kao da je sve gotovo i nas više neće trebati. Kao i neki drugi, vara se. Slično je i s doskorašnjim trenerom Rudeša Dinkom Jeličićem. Kao da je u zemlju propao.
Zovem trenera Vinogradara Stjepana Štefa Gomerca. On se javlja. Kao i uvijek pristojan, susretljiv i otvoren.
Gospon Štef, kako doznajem, od Medića ništa.
-Točno ste informirani. Prešel je i ne bu ga v nedelju. Patrik Pavešić, također mlađi igrač s kakvima trebamo početi, ima tri žuta i nije u kombinaciji.
Utakmica Vinogradar - HAŠK igra se na igralištu bivše vojarne u Jastrebarskom. Teren u Mladini čuva se za reprezentaciju U19 u četvrtak.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>