SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Javio se Jakov Medić. Pristojan, ali ljut: Nisam ljevak, bio sam odsutan, sada sam u Zagrebu, ne znam još svoj definitivni odnos s Vinogradarom!

Kakvo iznenađenje! Nešto poslije 21 sat, više od dva sata nakon što sam objavio tekst o njegovu odlasku iz Vinogradara, javio se osobno Jakov Medić. Bio je pristojan, ali svakako ne i zadovoljan s onim što sam napisao.
-Prvo ja nisam ljevak, ne igram samo lijevom nogom. I drugo, napisali ste da sam nestrpljiv.
Dobro mladi gospodine, recite mi onda Vi što je prava istina o Vama. Zovem Vas i šaljem poruke, ne javljate se. Snalazim se na druge načine, jer ne želim biti nevjerodostojan. Prije tri dana sam napisao da ste počeli trenirati i da ćete u nedjelju igrati za Vinogradar, a danas u podne mi trener kaže da nećete, jer Vas nema. Kako da postupim? Ne želim potpisivati netočne vijesti!
-Ja sam bio odsutan i tek danas kad sam se vratio vidio sam vaše poruke. Sada sam u Zagrebu. Ne mogu reći ništa o svom statusu. Nemam ni definiran odnos s Vinogradarom. Uostalom Vi ste svoje napisali.
O.K. dečko. Ja sam svoje napisao na temelju onoga što sam čuo od odgovornih osoba i neslužbenih kontakata sa suigračima u Vinogradaru. Pogriješio sam jedino u tome o kojoj je nozi riječ. Zbog toga se ispričavam.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>