SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Velika borba u Španskom. Butumović nije zabio kazneni udarac u 89. minuti. Smrekar se po blatu mučio. Vratar Kovačić igrač utakmice

Foto: Šogy / Šoša dovodi u vodstvo ŠpanskoFoto: Šogy / Šoša dovodi u vodstvo Špansko
ŠPANSKO - ZAGOREC 1:1 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište Španskog. Gledalaca: 90. Glavni sudac: Jerbić (Velika Gorica) 7.  Pomoćni suci: Benković (Zaprešić) i Gordana Katušić (Gradec).  Četvrti sudac: Jelena Kumer (Braganica)  Delegat: Vukelić Crikvenica)
 
Strijelci: 1:0 - Šoša (24), 1:1 - Šoša autogol (63)
 
ŠPANSKO: Kovačić 7,5, Šoša 6,5, Ivezić 6,5, Pranjić-Kaurin 6,5, Guliš 6,5, Jazvić 6 (od 73. Tuđen -), Ljubičić 6,5,  Štignjedec 6, Jozanović 6 (od 70. Zebić 6,5), Petković 6 (od 53. Knez -), Butumović 5,5. Trener Vukelić 7.
 
ZAGOREC: Ranogajec 6, Postonjski 6, Lešković 6, Suntešić 6, Sambol 6 (od 46. Landripet 5,5), Poljak 6,5, Kunštek 6,5, Hanžić 6 (od 71. Strabić -), Turniški 6, Mlinarić 6 (od 60. Majcenić -), Smrekar 6. Trener Vincelj 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Željko Kovaačić (Špansko)
Izravni crveni karton Andret Landripet (89)
 
Po kiši i blatnjavom terenu nije bilo kvalitete, ali je sadržaj bio bogat uzbuđenjima, borbenošću i maksimalnim zalaganjem oba sastava. Dečkima svaka čast. Kada sam u samoj zasvršnici pomislio da će igrači "stati", jer je rezultat bio relativno povoljan za obje ekipe, razvila se nepoštedna borba čija je posljedica bila i opravdano dosuđeni kazneni udarac za Špansko u 89. minuti. Landreipet je srušio Zebića u kaznenom prostoru i dobio crveni karton. S bijele točke pucao je Butumović, ali je Ranogajec obranio. I to onaj isti Hrvoje Ranogajec koji je dosta kriv za vodeći pogodak domaćih, a tijekom susreta nije bio ni osobito siguran. Toni Šoša, 21-godišnji igrač Španskog zabio je oba gola. Više kao posljedicu spleta okolnosti, nego vlastitim prodorima. Jednoga njima, jednoga sebi!
Moj je dojam da je Zagorec bolja momčad, ali to nije bilo dovoljno da bi pobijedio. Zbog nekih slabosti. Mislim da su dvojica, odnosno trojica stopera previsoki i preteški da bi na ovakvom terenu mogli odigrati dobro. Niti glavna osovina Poljak - Smrekar nije funkcionirala. A kad bi uslijedio pritisak Zogorca, Špansko bi se potpuno povijalo, no toga nije bilo dovoljno. Trener Tomislav Vincelj o tim je opaskama imao svoje mišljenje:
-Stoperi, osim kod jedanaesterca, nisu ništa krivi. Slabo su igrali bekovi koji su dopuštali da stoperi dođu u nevolje.
A Smrekar i Poljak?
-Ovo nije bio teren za Smrekara. On se po njemu samo muči. 
Dobro, a stalni presing?
-Nije izvediv po blatu.
Špansko je moglo izgubiti, ali na kraju i pobijediti. Jedanaesterac je ipak najveća šansa na utakmiuci. Poslije svega bod je ipak sasvim zadovoljavajući jer, na kraju krajeva, najbolji igrač utakmice bio je domaći vratar Kovačić.
-Da, golman nas je izvadio, potvrdio je trener Zoran Vukelić koji opet nije bio zadovoljan igrom.
-Na neki smo način žrtve priprema na umjetnoj travi. Imamo dobru umjetnu travu, ali igralište nije licencirano kao Maksimirovo i Dubravino. Bod je dobar, premda možemo žaliti za pobjedom, s obzirom na neiskorišteni kazneni udarac u 89. minuti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>