SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Bezrazložno nervozni Vinogradar nasjeo na provokacije glavnog suca Veggiana i njegovog prvog pomoćnika Perkova. HAŠK-u zasluženo pobjeda i bodovi za spas.

Foto: Djuka / Ristovski i Miloš Foto: Djuka / Ristovski i Miloš

Tek što je utakmica počela šok za gledatelje u Jastrebarskom HAŠK je došao u vodstvo golom Novokmeta, dobrim dijelom na dušu vratara Bašića. Vinogradar nastoji odmah odgovoriti pa pritišće prema naprijed. Osjetila se nervoza kod domaćih vrše pritisak preko Roglića po lijevoj strani, no onda se događa ono što je utakmicu odvelo u neželjenom pravcu prvi pomoćni sudac dosuđuje aut za goste kod klupe domaćina na što ona burno reagira. U već sljedećem napadu Vinogradara u 13 minuti susreta ponavlja se ista situacija, svi rezervni igrači bučno reagiraju, a sudac Veggian udaljuje trenera Gomerca s klupe.
Nakon toga utakmica odlazi u neželjenom smjeru, na svaku odluku suca Veggiana igrači domaćina prigovaraju, a on kao da u tome uživa koristi svaku priliku da im za to da povoda sa sitnim malim provokacijama različitog kriterija u dosuđivanju prekršaja.
HAŠK osjeća nervozu domaćih, predvođeni bivšim igračima Vinogradara Milošem i Ristovskim koji ravnaju igrom mlade momčadi i koriste svaku priliku za brzi izlazak u kontru. Do novog gola uspijevaju doći preko još jednog mladca Mrakovića, a nakon nekoliko minuta kapetan Povrženić prigovora sucu Veggianu na suđenje, a on ga hladno šalje u svlačionicu što dodatno diže tenzija na terenu i van njega. Na odmor se odlazi s nadom da ćemo se u nastavku više fokusirati na igru i da će se strasti smiriti.
Vinogradar furiozno kreće , opsjeda gol gostiju, a oni se jako dobro brane i čekaju svoju priliku iz kontranapada. Kada smo pomislili da se nervoza domaćih koliko toliko smirila, sudac Veggian prestrogo kažnjava Mislimija žutim kartonom što ponovo tenzije diže, a netko je uzviknuo : " U Vrapču neće nam igrati pola momčadi"
Haškovci koriste priliku, Krajačić postiže gol za senzacionalnih 3:0. Vinogradar se ne predaje i juriša što mu donosi kazneni udarac iz kojeg Prijić smanjuje, u posljednjoj minuti najbolji strijelac lige postiže i drugi gol za konačnih 2:3.
HAŠK je iskoristio priliku, dobrom i discipliniranom igrom došao je do pobjede i važnih bodova u borbi za ostanak u ligi.
Vinogradar ima jaku momčad i nema razloga reagirati na svaku sudačku pogrešku već bi trebao kvalitetom koju posjeduje na njih odgovoriti, ako su iz ove utakmice izvukli pouku onda nisu uzalud neočekivano izgubili bodove na svom terenu.
- Kako ćemo sastaviti momčad za sljedeću utakmicu s Vrapčem ne znam. Pored crvenog Povrženiću žute su dobili upravo oni igrači kojima je to treći, a zanimljivo gosti nisu dobili niti jedan, ironično konstatira Tomo Višević sportski direktor Vinogradara

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>