SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

U Kurilovcu svakome po kazneni udarac i podjela bodova. Kurilovec se ispromašivao, a Segesti veliki bod iako su je mnogi otpisali.

Foto: Djuka / Podjela bodova zaslukom promašaja HorvataFoto: Djuka / Podjela bodova zaslukom promašaja Horvata
KURILOVEC - SEGESTA 1:1 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište SRC Udarnik. Gledatelja oko 100. Glavni sudac: Rožman(Rijeka). Pomoćni suci: Jalkovac (Rijekar) i Pjevac Delnice). Četvrti sudac: Starčević (Pula). Delegat: Mlakar (Zagreb).
 
Strijelci: 1:0 -Kelava (15) 11. m, 1:1 - Lovrić (47), 11. m
KURILOVEC: Kranjčec, Džaja, Čurek, Horvat, Hodak (od 80 Ladović), Kelava, Čolić i., Čolić M. (od 52 Celiček), Šarić, Povoljnak Trener: Biškup
 
SEGESTA: Moštak, Bukovec, Korečić (od 76. Grganović), Golić, Kožić, Lovrić, Abramović, Alapić (od 63. Begovac), Hrnčević (od 70. Sertić) Vranić, Popović Trener: Buinac
 
Po teškom terenu uz lepršanje proljetnog snijega u Kurilovcu Segesta je izborila veliki bod u zaostaloj utakmici 19. kola. Kurilovec je poveo iz kaznenog udarca golom Kelave u 15 minuti prvog poluvremena. Kurilovec je bio bolja momčad, a Segesta koju su svi otpisali pokazala je karakter i u situaciji kada je sudac Rožman propustio pokazati na bijelu točku u njenu korist. Na odmor se otišlo s golom prednosti za domaćine.
Samo što je počeo nastavak Segesta poravnava iz kaznenog udarca kojeg je izveo Lovrić. Kurilovec napada, stvara prilike, iz nekoliko stopostotnih ne uspijeva doći do prednosti, a Segesta se hrabro brani i na kraju odnosi bod.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>