SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Ako tri poraza za redom u pravilu znače i otkaz treneru u opasnosti su šefovi Krka, Zagreb i Jadrana. Teška situacija za Vrapče i Segestu jer samo u najpovoljnijoj kombinaciji ispada jedan. Vinogradar u Vrapču bez četiri igrača i trenera, ali jak

Foto: Djuka / Kroje li suci poredak?Foto: Djuka / Kroje li suci poredak?
Treće proljetno kolo u zapadnoj skupini treće lige nudi nekoliko dramatičnih izazova koji bi mogli donijeti sudbinska rješenje. Ako tri poraza za redom u pravilu znače i otkaz treneru, ta se opasnost nadvila nad trenerske šefove u Krku, Zagrebu i Jadranu iz Poreča. 
U takvoj je opasnosti ponajprije trener Krka Tomica Veljačić jer je suočen s gotovo nepremostivom zaprekom gostovanja u Krapini. U sličnoj, ako ne i težoj situaciji je stručna klupa Zagreba. Opatija koja dolazi je u snažnom usponu. No, teško je povjerovati da bi Dražen Medić smijenio sam sebe ili svoga prvoga suradnika Dražena Madunovića. Najmanje je ugrožen trener Jadrana Jumić koji kod kuće čeka labinski Rudar.
Možda se presudne utakmice igraju u Vrapču i Sisku. Vrapče i Segesta zaostaju po pet bodova za klubovima ispred. Čvrsto su na začelju s po 12 bodova i dočekuju Vinogradar odnosno Maksimir. Ništa osim pobjede ne dolazi u obzir. Jer čak i da liga ostane na 18 klubova, da dva kluba odu u Drugu HNL i da iz druge lige nitko ne ispadne, jedan će trećeligaš sigurno ispasti. To bi možda značilo Vrapče ili Segesta i do kraja prvenstva oni će voditi grčevitu borbu. U svakoj drugoj kombinaciji koja nije najpovoljnija ispasti će više klubova.
Vinogradar dolazi u Vrapče bez četvorice ponajboljih igrača i prvoga trenera Gomerca koji je zasad kažnjen jednomjesečnom suspenzijom. To se odnosi i na pouzdanoga braniča Povrženića. Zbog tri žuta kartona neće igrati vodeći strijelac lige Prijić, te također braniči Ribić i Mislimi.
Bio sam u četvrtak u Mladini na utakmici Hrvatska - Wales i snimio situaciju. Unatoč kaznama, Vinogradar sprema jaki sastav u kojem će biti nekoliko iznenađenja.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>