SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vrapču veliki bod, ali ne i pomak. Vinogradar pola sata igrao s igračem više. Bašić na klupi poslije velike 1,5 godišnje serije. Izvrsno suđenje Igora Rajka

Foto: Šogy / Desetkovani Vinogradar i Vrapče podijelili bodoveFoto: Šogy / Desetkovani Vinogradar i Vrapče podijelili bodove

VRAPČE - VINOGRADAR 0:0
 
ZAGREB - Igralište Vrapča. Gledalaca: 150. Glavni sudac: Rajko (Poreč) 7,5. Pomoćni suci: Jakovac (Rijeka) i Pjevac (Delnice). Četvrti sudac: Čalić (Marčana). Delegat: Papišta (Zabok)
 
VRAPČE: Kovač 7, Mioković 6, Vrbat 6,  Vukadin 6, Golubić 5,5, Tabaković 5, Ćibarić 6,5, Brujić 6 (od 82. Salopek -), Švigir 5,5, Abazi 6 (od 90. Jolić -), Musić 5,5 (od 46. Bektaši 6). Trener Radišić 6,5.
 
VINOGRADAR: Braje 6, Miličević 6,5, Bagarić 6, Ivkovčić 6, Šćrbec 6, Dučkić 6,5, Kovačić 6 (od 60. Pavlešić -), Roglić 6, Serdarušić 6, Rupčić 5,5, Štulec 6. Trener Vidić 6,5.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Kovač (Vrapče)
Izravni crveni kartona Tabaković (Vrapče) u 57. minuti.
 
Unatoč tome što nije donio pomak na ljestvici, ipak je ovo veliki bod za Vrapče. Pola sata Vinogradar je igrao s igračem više jer je Tabaković, igrač domaćih, izravno isključen u 57. minuti zbog grubog starta nad Kovačićem.
Gosti su igrali bez četvorice i prvoga trenera, ali je to ipak bio respektabilan sastav koji je, osim toga, trećinu utakmice odigrao brojčano jači, a nije pobijedio i to je neuspjeh. U završnici susreta golman Vrapča Petar Kovač odlično je intervenirao i time je zaslužio titulu igrača dvoboja.
-Poslije isključenja Tabakovića mi smo se povukli, no naši dečki su odigrali vrlo odgovorno. Hvala im na tome, poručio je Kovač.
Na gostujućoj klupi sjedio je Velimir Vidić, umjesto suspendiranoga Stjepana Gomerca.
-Pratio nas je stanoviti grč, poslije poraza od HAŠK-a u prošlom kolu na našem terenu. Nismo zadovoljni rezultatom, ali će nam na ovaj bod dobro doći za povratak na stari kolosjek, objasnio je Vidić.
Željko Radišić, trener Vrapča, dobrim  je ocijenio razdoblje do Tabakovićevog isključenja:
-U prvi deset minuta nastavka mogli smo postići dva, tri gola i time bi utakmica bila odlučena. No, stjecaj okolnosti donio je drukčiji sadržaj poslije 57. minute.
Na vratima Vinogradara, nakon izvrsne godine i pol, nije bilo golmana Gorana Bašića.
-Bašić nije pravi, kazao je trener Gomerac vjerojatno misleći na Bašićevo loše izdanje protiv HAŠK-a.
Ne događa se često da u najboljem smislu spominjemo suca, ali ovaj put to valja učiniti. Igor Rajko iz Poreča odsudio je izvrsno i ako tražimo najboljega među svim sudionicima, a ne samo među igračima i trenerima, onda je to bio upravo Rajko.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>