SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vrapče bliže pobjedi, Trnju bod vredniji. Vrapče se bolje snašlo na vodom natopljenom terenu, nizalo šanse i pogađalo prečke. Ali na samom početku i Trnje je moglo triput zabiti. Vrapče fizički jače, golman Trnja Gudelj najbolji

Foto: Djuka / Gudelj vratar Trnja igrač utakmiceFoto: Djuka / Gudelj vratar Trnja igrač utakmice
TRNJE - VRAPČE 1:1 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište Trnja. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Komesar (Zagreb) 7,5. Pomoćni suci: Kolarević i Milačić (Zagreb). Četvrti sudac: Maleš (Zagreb). Delegat: Jureković (Zagreb)
 
Strijelci: 1:0 - Martinović (5), 1:1 - Brujić (50)
 
TRNJE: Gudelj 8, Rajkovača 6 (od 46. Radić 6), Babok 6, Vukadin 6, Jurač 6, Vikario 6,5, Cindrić 6,5, Matteoni 7, Zubak 6 (od 58. Slatina 7), Špišić 7 (od 72. Poldrugač -), Martinović 7,5. Trener Bračun 7.
 
VRAPČE: Kovač 7, Mioković 6,5, Vrbat 7, Vukadin 6,5, Golubić 6,5, Ćibarić 6,5, Jolić 6,5 (od 70. Salopek -), Karamatić 6,5, Švigir 6 (od 88. Musić -), Bektaši 6,5 (od 70. Fajdiga -), Brujić 7,5. Trener Radišić 7,5.
 
Ocjena utakmice: 7,5.
Igrač dvoboja: Gudelj (Trnje)
 
Jaka kiša i sukladno tome vodom prekriven teren učinili su uvjete za igru krajnje nepovoljnima, ali je unatoč tome utakmica bila zanimljiva i sadržajna, puna nepredviđenih situacija i neočekivanih šansi. Vrapče se u takvim okolnostima bolje snašlo, bilo je premoćnije, stvaralo je prigode i pogađalo prečke. Trnje je imalo šanse na početku utakmice i to tri, no u kasnijem tijeku susreta uočavala se slabija fizička snaga njegovih igrača od gostujućih. Osim toga Vrapče je igralo dugim loptama, baš kako je trebalo.Trnje se više pouzdavalo u svoju osnovnu vrijednost - pas igru - a to na ovakvom terenu nije bilo izvedivo u punoj mjeri.
Zbog kiše nije oboren prošlonedjeljni rekord u broju posjetitelja. Iako je Vrapče bilo bliže pobjedi, Trnju je ovaj bod znatno vredniji jer ga drži bod ispred HAŠK i pet bodova. ispred Vrapča. Trnje 15. travnja dočekuje Pazinku Pazin i tu će biti ključ koji bi mogao značiti prekretnicu.
Trnje je imalo sreće što je na vratima bio iskusan Mario Gudelj koji je 9. veljače pristupio iz Dragovoljca. Ali SportNews nije imao sreće da ga, kao igrača utakmice, zamoli za intervju jer se odmah poslije svršetka susreta uputio u Imotski.
-Nije nam odgovarao teren, rekao je trener Trnja Milivoj Bračun. Vrapče je fizički snažnije i teren mu je više pogodovao. Osim toga imali su i četiri, pet istaknutih skakača. Još prošlu nedjelju sam rekao da bi danas i bod bio dobar.
Željko Radišić, trener Vrapča, nije bio najsretniji:
-Drže nas za tešku i teretnu ekipu. Ali da je tako ne bismo po ovom terenu išli poput aviona. Propustili smo puno prigoda. Prate nas nesreće.
Ivan Švigir je potvrdio mišljenje svog trenera: 
-Neće nas gol.
Nikica Brujić, doskorašnji kapetan, Samobora prešao je 15. veljače u Vrapče.
Njegova pozicija je uglavnom bila u veznom redu. Danas je igrao centarfora i zabio gol. Bio je najbolji u vrapčanskom sastavu.
U gledalištu je bio i Sven Raić njegov trener u Samoboru:
-Nije ovo prvi put da Bruja igra u špici. Igrao je to i kod mene.
-Žalimo za tri boda. Mi smo dobra momčad, trebaju nam pobjede, poručio je Brujić.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>