SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Zašto Jerbiću četvrtom sucu utakmice Dubrava Tim Kabel – Zagorec smetaju fotografi?

Foto: Šogy / Jerbić sudac koji ne voli fotografe Foto: Šogy / Jerbić sudac koji ne voli fotografe

Neki suci treće lige zapad na svaki način žele dospjeti u centar pozornosti. To je danas uspjelo na posljednjoj utakmici 21. kola između Dubrave Tim Kabel i Zagorca četvrtom sucu Petru Jerbiću iz Gorice kada je s terena udaljio našeg fotografa Šogija uz opasku da su nastupila nova pravila i neka ako želi fotografirati to čini iza ograde igrališta s umjetnom travom na Klaki. Fotograf SportNewsa Marijan Pošta Šogy bio je propisno označen markerom i imao je namjeru uobičajeno fotografirati iza jednog od golova, no Jerbić mu to nije dozvolio iz njemu samo znanih razloga. Tek na moju intervenciju u funkciji direktora portala SportNews.hr putem poziva na mobitel predstavniku Dubrave i njegove intervencije kod delegata našem fotografu dopušteno je da obavi svoj posao.
- Nakon što je netko iz Dubrave intervenirao kod delegata dopušteno mi je fotografiranje s terena uz opasku " možete samo iza gola" i vraćen sam tamo od kuda sam i udaljen iza gola, s čuđenjem govori naš Šogy o nesvakidašnjem postupku Jerbića.
Pozivamo povjerenika Perajića da Jerbića uputi o značaju i ulozi medija kako se ovakva neugodna situacija više ne bi ponovila bilo kojem kolegi fotografu jer njima je samo važno odraditi svoj posao, a čine ga po svim vremenskim prilikama i neprilikama koje ih u tome ne sprečavaju pa ne bi trebali ni četvrti suci treće lige.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>