SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava zasad nezadrživa. Predstavlja simbol širenja Zagreba na istok sa 100 tisuća stanovnika. Nikica Filipović zabija desnom nogom s lijeve strane. Trener Sunara svjestan težine budućih gostovanja kod Vinogradara, Kurilovca i Opatije.

Foto: Djuka / Nikica FilipovićFoto: Djuka / Nikica Filipović
Dubrava Tim kabel sigurno plovi u proljetnom nastavku i čeka rasplet ne samo na ljestvici nego i pravorijek Odbora za licenciranje. Pobjeda u Pazinu je četvrta u nastavku prvenstva uz jedna remi i 13 osvojenih bodova. Da bi ušla u Drugu HNL Dubrava bi trebala dobiti licencu i plasirati se na jedno od prva dva mjesta, ili do četvrtoga mjesta, ako netko od bolje plasiranih odustane, ili licencu ne dobije. 
Zaostatak za Opatijom /sedam bodova) i Vinogradarom nije mali, a Dubravu čekaju i prilično neizvjesna gostovanja: 9. svibnja kod Vinogradara, 19. svibnja u Kurilovcu i 31. svibnja u Opatiji. Mjesec svibanj, najljepši u godini, biti će mjesec odluke za klub iz dvije zagrebačke četvrti koje se zovu Gornja i Donja Dubrava i ukupno broje 100 tisuća stanovnika.
-Mi smo svjesni naše situacije i odgovornosti koje imamo. Naše četvrti su u nekom smislu i pojam velikoga širenja glavnoga grada na istok, pa tako i uzdizanja našega kluba, kaže trener Sunara i nastavlja:
-Imamo zaostatak i predstoji nam težak raspored. Ali mi imamo i dobru momčad. Ne gledamo odmah, previše u naprijed, nego se usmjerujemo prema aktualnom kolu. Pobijediti, pa onda opet pobijediti...
Tko je Nikica Filipović koji je u Pazinu zabio dva gola, pa prije toga Zagorcu, itd. Kao da ste s njim, Barićem, Mudražijom... nadomjestili odlazak Juranović, Miokovića, Šporčića i Petkovića?
-To je dečko koji igra na lijevoj strani, a zabija desnom nogom. Počeo je u Zagrebu, ima 22 godine, a već je igrao u Njemačkoj i Moldavi. Došao je iz Novigrada.
Sreo sam Dragana Juranovića na vašoj utakmici sa Zagorcem. On je sada u Osijeku II. Rekao mi je da je zapadna skupina treće lige znatno kvalitetnija od istočne?
-Svakako bi nam Juranović dobro došao da je ostao. Ali i ta njegova izjava potvrđuje moju spoznaju o izuzetnoj kvaliteti treće skupine.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>