SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Zagreb i Špansko izašli na teren uz poruke Pape Ivana Pavla II i odigrali dosadnu utakmicu. Samardžić iznesen s terena pa završio u bolnici.

Foto: Djuka / Knezov udarac glavom otišao nekoliko centimetara pokraj vratniceFoto: Djuka / Knezov udarac glavom otišao nekoliko centimetara pokraj vratnice

ZAGREB – Stadion Kranjčevićeva, Gledatelja 200. Glavni sudac: Maleš (Zagreb) Pomoćni suci: Kolarević (Zagreb) i Josipović (Križ). Četvrti sudac: Jokić (Zagreb) Delegat: Brešić (Zagreb).

ZAGREB: Javor, Surać, Josipović (od 74 Jurak), Hasan, Jurendić, Jokić (od 66 Kauzlarić), Budan, Samodol, Matijašević, Tokić, Pavlic Trener: Dražen Medić

ŠPANSKO: Gašparić, Herak (od 48 Pranjić-Kaurin), Guliš, Ljubičić, Štignjedec, Zebić (od 72 Šimić), Petković, Ivezić, Jozanović (od 82 Samardžić), Jazvić, Knez Trener: Zoran Vukelić

Uz poruke s razglasa Pape Ivana Pavala II momčadi su izašle na teren po sunčanom danu idealnom za igru. To je jedna od novina koju je uveo trener-predsjednik Medić jer svaku utakmicu ovog proljeća s papinim porukama počinje utakmica.
Utakmica je bila jako važna za obje momčadi jer pobjeda bi osigurala mirniji nastavak prvenstava i bijeg u sigurnost od zone ispadanja. Prvu priliku imalo je Špansko kada je Knez glavom pucao pored vratnice. Zanimljiva je bila uloga stopera inače napadača Zagreba Tokića, a nervoza se očitovala i kroz stalne prigovore kapetana Jurendića sucu Malešu koji je pokazao veliku dozu tolerantnosti. Teret važnosti bodova utjecao je na opreznu igru s jedne i druge strane, bila je to jedna od onih igara koje bi nazvali dosadnom, a ostat će u sjeni ozljede Samardžića pred sam kraj utakmice kada je nakon jednog duela jauknuo, s bolnim licem iznesen je s terena i s vozilom hitne pomoći odvezen je u bolnicu na pregled. Samardžić se tek oporavio od ozljede križnih ligamenata i nakon što je nekoliko minuta odigrao u prošlom kolu, danas je ušao je u 82 minuti.
- Samardžić je obavio rendgensko snimanje i izgleda da nisu ligamenti ponovo potrgani, ide još na ostale preglede, nadamo se da nije obnovio ozljedu jer se radi o istom koljenu koje je operirao, izvještava nas trener Vukelić.
Zadovoljni ste bodom?
- Sada nakon svega jesam, mislili smo pod kraj stisnuti, ali ozljeda Samardžića nas je presjekla, Zagreb je dobra momčad imaju širinu, da smo iskoristili šanse koje smo imali mogli smo u mirnije vode.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>