SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

I Kustošija ispala iz kupa ZNS-a. Prigorje, Vrapče, Lučko i Dragovoljac u polufinalu. Zagrebačka županija "kasni" jedno kolo. Izvlačenje četvrt-finala NSZŽ u četvrtak 11. travnja. Grad i Županija igraju Kup 24. travnja

Kup natjecanje u Zagrebačkoj županiji kasni jedno kolo za tijekom natjecanja na području Zagrebačkog nogometnog saveza.
U Gradu Zagrebu jučer i danas odigrane su utakmice četvrt-finala: Rudeš - Vrapče 3:4 (2:2), HAŠK - Hrvatski Dragovoljac 0:1, Prigorje Markuševec - Kustošija 3:2 (0:0) i Botinec - Lučko 1:4.
Najveća iznenađenja su porazi prvoligaša Rudeša u utorak i danas drugoligaša Kustošije. Rudeš je izgubio od posljednjeplasirane momčadi Treće HNL zapad, a Kustošija također od posljednjeplasirane ekipe Prve Zagrebačke lige. U oba susreta izvođeni su jedanaesterci.
-Lovrić i Bjelanović su igrali posljednjih dvadesetak minuta. Na žalost zamjenska momčad nije bila dovoljno ozbiljna u pristupu, komentirao je predsjednik Kustošije Babić.
Prema tome u ždrijebu za polufinale naći će se Vrapče, Dragovoljac. Prigorje Markuševec i Lučko. Izvlačenje parova je u petak 13. travnja u 12 sati. Polufinale se igra 25. travnja.
Za osam klubova Zagrebačke županije četvrt-finale tek predstoji i to također 25. travnja kada će se u Zagrebu već igrati polufinale. Na izvlačenju u četvrtak 11. travnja biti će: Gorica, Bistra, TOP, Samobor, Strmec Bedenica, Sava Strmec, Sutla Šenkovec i Kurilovec.
Potom 9. svibnja slijedi polufinale. Finalna utakmica Kupa NSZŽ odigrati će se 16. svibnja.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>