SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Izjava trenera Bogolina otupljuje oštricu derbija prvenstva u srijedu s Vinogradarom i gotovo najavljuje odustajanje Opatije. Je li to samo "pila naopako"? Predsjednik Perčić nešto drukčiji: Nismo i nećemo odustati do kraja

Iako je danas u subotu 14. travnja na rasporedu 24. kolo Treće HNL zapad, mnoge oči su uprte u srijedu 18. travnja i 25. kolo kada je u Mladini na rasporedu susret između Vinogradara i Opatije. To se smatralo najznačajnijom utakmicom čitavoga prvenstva jer te dvije momčadi tijekom cijelog dosadašnjeg tijeka natjecanja vode ogorčenu borbu za prva dva mjesta koja znače ulazak u Drugu HNL. Oba kluba podnijeli su zahtjeve za drugoligašku licencu i dosta su ispred od druga dva kandidata Dubrave i osobito Zagreba u bodovnom smislu. 
Ali je izjava Zorana Bogolina u SportComu iz Kostrene u znatnom smislu umanjila draž predstojeće utakmice u Mladini i dovela Dubravu Tim kabel u vrlo povoljnu poziciju, s obzirom da klub plasiran i do četvrtog mjesta, ako izbori licencu, može u određenom raspletu, računati na drugu ligu.
Evo što je Bogolin u osnovi rekao:
-Mislim da utakmica između nas i Vinogradara u srijedu neće ništa odlučiti...Više je to prestižna utakmica, do kraja sezone ima još puno dvoboja...
To bi se u neku ruku moglo shvatiti i kao "pila naopako". Bogolin želi umrtviti domaćina uoči odlučne borbe koja u  biti i neće donijeti više od pojačanih izgleda za prvo mjesto koje uostalom i nije bitno za prijelaz u viši rang. I drugo mjesto, uz licencu, to garantira. Ali je ovdje u pitanju prije svega težnja Vinogradara da bude uzastopni prvak, te Opatije da postane prvak.
No, važnije od toga je sljedeće u izjavi Bogolina:
-Nema smisla ulaziti u drugu ligu da bismo igrali samo jednu sezonu. Ako nismo spremni konstantno igrati tako visoko, nema smisla ulaziti u ligu. Licencu možemo dobiti jedino ako će nam neka banka odobriti kredit.
Ta izjava može značiti dvije stvari: najavu da Opatija odustaje ili je već odustala od Druge HNL ili stvarno da je riječ o "pili naopako". Sputati Vinogradarovu  žestinu da uzvrati za jesenski 0:3 poraz na Opatijinom igralištu.
Da bismo se približili odgovoru potražio sam Roberta Perčića, predsjednika NK Opatije i direktora operative brodarske tvrtke Moller-Maersk za zapadni Balkan.
-Suglasan sam s izjavom gospodina Bogolina, ali nismo i nećemo odustati do kraja. Istina financije jesu problem. Za Drugu HNL treba nam 700 tisuća do milijun kuna više nego što trošimo sada. Osim toga samo 60 posto članica Uefe stavilo je uvjete licenciranja sasvim na razinu europskih standarda. Među njima i HNS. Mislim da bismo se trebali kretati u granicama većine i granicama mogućnosti naše države, pa bi onda i NK Opatija zadovoljila kriterije.
Ipak, unatoč suglasju s Bogolionom, uz izjavi Predsjednika Perčića osjećaju se neke druge nijanse.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>