SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Jadranu se pokvario autobus, domaćini su pristali čekati. Podjela bodova najpravednija.

Foto: Djuka / Podjela bodova na KlakiFoto: Djuka / Podjela bodova na Klaki

DUBRAVA TIM KABEL – JADRAN POREČ    1-1  (0-1)

Zagreb: SRC Grana Klaka. Gledatelja 200.Suci: M.Rožman (Rijeka), Perkov (Rijeka) Marušić ( Opatija), Četvrti sudac:Cvijović ( Rijeka). Delegat: Balenović Ivica (Zagreb)
Strijelci: 0-1 Vlizlo (13), 1-1 Kelemen (70)

DUBRAVA TIM KABEL: Bogović, Čopec, Kelemen, Čečura (od 59′. V.Filipović), El Saleh, Alghoul, Žugaj, Mudražija, Šugić, Kovačević (od 46′. N.Filipović), Pejić Trener: Krešimir Sunara

JADRAN POREČ: Milocani, Užila, Kepčija (od 90′. Šegon), Ereiz, Šoškić, Leko, Đurić, Vlizlo (od 75′ Banko), Tikas, Banić, Radman. Trener: Jumić Danijel

Porečanima se pri dolasku u Zagreb pokvario autobus, javili su se iz okolice Karlovca delegatu Balenoviću nešto prije 15 sati i rekli da čekaju zamjenski. Nikako nisu mogli stići da bi utakmica počela u dogovoreno vrijeme. trebala je pismena suglasnost Dubrave Tim Kabel da će čekati duže od propisan 15 minuta u protivnom domaćini bi upisali 3 boda bez borbe, a rezultat bi bio 3:0.

Roko Ivanović predsjednik Dubrave Tim Kabel niti malo nije dvojio potpisao je suglasnost, utakmica je umjesto 16,15 počela u 17 sati.

- Svakome se može dogoditi kvar, čekat ćemo i igrati. Ne dolazi u obzir da upišemo bodove bez borbe, rekao je Roko s kojim sam se zaputio u Maksimir na prvo poluvrijeme utakmice Maksimira i Vinogradara.

Od početka Dubrava je imala posjed s pokušajima da što prije dođe do vodstva, no čvrsto postavljena obrana Jadrana nije to dozvolila. Vlizlo šokira u 13' golom iz brze kontre. Do kraja poluvremena Dubrava ima posjed no mreže ostaju netaknute.

Drugo poluvrijeme trener Sunara počinje s Nikicom Filipovićem. Domaćini napadaju, a gosti vrebaju priliku iz kontre. U 70' Kelemen iz slobodnog udarca upućuje centaršut u peterac gostiju koji je sve prevario i uz veliku neopreznost vratara gostiju lopta završava u mreži. Do kraja obje momčadi imale su prilike koje nisu iskoristile. Dubrava danas nije bila prava i može biti zadovoljna s bodom.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>