SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dragović, Zec i Mohač junaci uvjerljive pobjede Maksimira. Gajzler: Pristup je bio sjajan, ubrzali smo igru u odnosu na jesen. Vinogradar igrao lošije nego u razornom porazu od Kustošije 2.XI 2016. Prijić opet nije zabio

Foto: Šogy / Mrežu Vinogradara načeo je mlađi ŽugajFoto: Šogy / Mrežu Vinogradara načeo je mlađi Žugaj
MAKSIMIR - VINOGRADAR 3:0 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište Maksimira s umjetnom travom. Gledalaca: 100. Glavni sudac: Rajko (Poreč Tinjan) 7.  Pomoćni suci: Jakičić (Poreč) i Bahun (Rijeka). Čertvrti sudac: Veggian (Rovinj). Delegat: Adamić-Golić (Zaprešić).
 
Strijelci: 1:0 - I. Žugaj (7), 2:0 - Dragović (57), 3:0 - Ivkovčić (65) autogol
 
MAKSIMIR: Spudić 7, Maloku 6,5, Marić 6,5, I. Žugaj 7, Valković 6,5, Jung 7 (od 62. Nakić -), Krznar 7, M. Žugaj 6 (od 76. Glasnović -), Zec 7,5 (od 70. Horvat -), Mohač 7,5, Dragović 7,5. Trener Gajzler 7,5.
 
VINOGRADAR: Bašić 6, Ribić 5,5, Bagarić 5,5, Ivkovčić 5,5, Mislimi 6, Pavlešić 5,5 (od 81. Ramčić -), Kovačić 6, Roglić 6, Milićević 5,5 (od 64. Filipović -), Rupčić 5, Prijić 5,5. Trener Vidić 5,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Dragović (Maksimir)
 
Maksimir je Vinogradaru nanio treći ovoproljetni poraz. Uvjerljiv, zaslužen i čist. Vinogradar nikada nije igrao tako loše pa ni u onom razornom porazu (1:4) od Kustošije 2. studenoga 2016. u Mladini.
-Vinogradar je izgubio gard pobjednika, s tugom je konstatirao Velimir Vidić danas trener na klupi gostiju.
-Naš je pristup bio fantastičan, odgovorio je Goran Gajzler trener Maksimira.
Treba reći da je to ipak bila utakmica propuštenih šansi, kao rijetko kada. Čak i tako slab Vinogradar imao je prilika, ponajprije Prijić koji nije zabio čak iz tri vrlo izgledne. Strijelac koji je u prvenstvu zabio 30 golova bio je neuvjerljiv, nekoncentriran i plašljiv. 
S druge strane, Kristijan Dragović koji je bio najistaknutiji igrač domaćih, nije zabio iz najpovoljnije prigode na utakmici, samo minutu prije nego je stvarno zabio. To mu je umanjilo ocjenu, ali nije oduzelo primat igrača dvoboja. 
Dragović je u veljači pristupio iz Španskog i danas se uz Josipa Zeca, također došloga u veljači, ali iz Krka, bio pun pogodak trenera Gajzlera. Oni su bili nositelji igre uz disciplinom neobuzdanoga Mohača.
-Dosta smo ubrzali igru u odnosu na jesen, analizirao je Gajzler.
Ali mi se čini da je Marin Žugaj bio nekako rezerviran, pitao sam trenera.
-Žugaj nas umiri kad upadnemo u krizu, objasnio je Gajzler.
Trener Vinogradara Velimir Vidić objašnjavao mi je što momčadi nedostaje u odnosu na jesen. Nije to bilo ništa novoga, pisali smo o tome više puta.
Nema Bjelanovića koji je od suparničke stege oslobađao Prijića, nema Jakova Medića, danas nije bilo ni Šćrbeca ni Dučkića. Nije bilo još nekih. Momčad koja je danas bila na terenu ne bi se borila za prvo mjesto. Bašić je primio tri gola, a bio je najbolji. To govori najviše.
Ali nije još sve izgubljeno. U srijedu dolazi vodeća Opatija kada će se kapacitet sastava vjerojatno pojačati.
-Jedva smo skupili 11 igrača. Dučkić je bio na klupi iako je jasno da nije mogao igrati. Protiv Opatije  će biti druga utakmica, na kraju je hrabrio Vidić
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>