SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Bračun je u proljeće osvojio čak 11 bodova koliko i momčad u jesenskom dijelu. Martinović nije trebao igrati, a onda je zabio tri gola i bio najbolji. Već je peti strijelac. Maružin Pazinka: Nismo slabiji od Trnja, ali puno je primiti četiri komada

Foto: Djuka / Martinović trostruki strijelacFoto: Djuka / Martinović trostruki strijelac
TRNJE - PAZINKA PAZIN 4:2 (1:1)
 
ZAGREB - Igralište Trnja. Gledalaca: 180. Glavni sudac: Fotivec (Špičkovina) 7. Pomoćni suci: Gamilec i Sinković (Krapina) Četvrti sudac: Turčin (Tuhelj). Delegat: Kozlovac (Jastrebarsko)
 
Strijelci: 0:1 - Ivetac (40), 1:1 - Martinović (42), 2:1 - Martinović (52) 11 m, 3:1 - Poldrugač (80), 3:2 - Valle (90+2) 11 m, 4:2 - Martinović (90+3).
 
TRNJE: Gudelj 7, Stojkovski 6,5, Babok 7, Vukadin 6,5, Radić 6,5, Matteoni 7, Jurač 7, Vlak 6 (od 64. Poldrugač 7), Slatina 6,5 (od 71. Vedriš -), Špišić 6,5 (od 77. Čović -), Martinović 8,5. Trener Bračun 7.
 
PAZINKA PAZIN: Denić 5,5, Erik 6 (od 81. Stojanov -), Pinčan 5,5, Matika 5,5, Batel 6, Rabar 6, Pavlović 6, Ivetac 7 (od 66. Vale 6,5), Zgrablić 6, Maružin 6,5, Lepinjica 6 (od 68. Badrov). Trener nije prijavljen. 
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Vlatko Martinović (Trnje)
 
U žilavoj utakmici rezultat se kretao od 1:0 za goste do 4:2 pobjede Trnja s tim da su čak tri gola pala u posljednjih 14 minuta susreta.
Trnje se još nije definitivno spasilo, ali se Pazinki približilo na dva boda zaostatka i baš to 14. mjesto Pazinjana predstvlja toliko željeni, spasilački cilj domaćina.
Vlatko Martinović, strijelac tri pogotka i najbolji igrač dvoboja, nije trebao početi susret. Trener Bračun ostavio ga je na klupi zbog loše  igre u prošlom kolu u Krapini, ali je u posljednji trenutak, tek na ugrijavanju, upao, poslije spoznaje da Vikario zbog ozljede ipak neće moći igrati. Osim golova Martinović je imao još šansi i jednu jedinstvenu, čistu i neometanu koja se ne promašuje, a ipak nije zabijena. Martinović već dijeli peto mjesto na listi strijelaca s izgledima na više jer Juranović od ožujka u ovoj ligi ne igra.
Zbog iznenadnoga izostanka Vikaria ulogu zadnjeg veznog preuzeo je prednji vezni Matteoni. U drugom poluvremenu je Matteoni vraćen na svoju uobičajenu poziciju i neposredno prije drugoga gola pogodio je stativu.
Trener Bračun je bio zadovoljan pobjedom:
-Dobili smo jako tešku utakmicu, rekao je.
Trnje je pod Bračunovim zapovjedništvom u proljetnom nastavku osvojilo 11 bodova i time dijeli četvrto mjesto po učinku u drugoj polusezoni. Toliko bodova Trnje je osvojilo tijekom cijele prošle jeseni.
Pazinka je vodila i imala šansi pa je jedan od ponjajboljih igrača Loren Maružin, 20-godišnjak koji je počeo u Rovinju, bio nezadovoljan:
-Puno je primiti četiri gola. Nismo smjeli. Inače, Trnje nije bolje od nas. Sada igramo dvije utakmice uzastopce kod kuće (Zagorec i Vrapče) i to je prigoda da Trnju uvjerljivije pobjegnemo.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room