SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Poslije drame u Dugom Selu. Vukelić Špansko: Nisam oka sklopio, nemam snage ni snimku pogledati. Benković junak Dugog Sela: Špansko je zaboravilo da se igra 90 minuta. Naš trener Biškup je pogodio izmjenom

U Dugom Selu se dogodilo nešto nesvakidašnje. U prvih 70-ak minuta Špansko je igralo izvanredno: vodilo je s 2:0, imalo još dvije savršene prigode i na kraju je izgubilo s 2:3, a moglo je biti i 4:2 za Dugo Selo.
-Noćas nisam oka sklopio. Dogodilo se nešto neuobičajeno. Najradiije bih se ostavio ovoga posla. Nemam snage ni snimku susreta pogledati, prilično emotivno je dan poslije utakmice govorio trener Španskog Zoran Vukelić.
Zašto se tako dogodilo?
-Ne mogu racionalno objasniti. Nikada Špansko nije igralo toliko lijepo kao u tih 70 minuta. Dugo Selo nije bilo agresivno ni grubo. Domaći su se htjeli nadigravati.
Sada je pozicija na ljestvici postala nespokojna? Pazinka i Trnje sve su bliže. U subotu vam dolazi HAŠK koji je čak sa 7:0 isprašio Rudara iz Labina. Kako dalje?
-Imamo igru nemamo rezultata. Nadam se, zapravo sam uvjeren da će i to doći, poručuje Vukelić.
O dramatičnoj utakmici u Dugom Selu pitali smo i najboljeg igrača domaćih Emanuela Benković i trenera Dražena Biškupa.
-Zabio sam jedan gol i dva namjestio Marku Bubnjiću, s pravom se pohvalio Benković. Naš prvi pogodak u 72. minuti vratio nas je u igru. Do toga razdoblja stvarno je Špansko igralo vrlo dobro. Ali je zaboravilo da se utakmica igra 90 minuta. Naš trener je pogodio s izmjenom u poluvremenu uvodeći u igru Marka Bubnjića.
Biškup za slabu igru u većem dijelu susreta okrivljuje pojedine igrače:
-Neki kao da nisu došli na utakmicu od početka. Imamo i taktičkih problema, moramo to popraviti. Benković je zabio i dvaput aisistirao. Vratar nam je također branio dobro. Za razliku od kolege Vukelića, ja sam dobro spavao.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>