SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Ako bi se ispadalo sada to bi bili Segesta i Vrapče. Četiri momčadi s 28 bodova. Četvrtim uzastopni poraz Španskog. Prijić postigao tri gola i sada ima 33. Sunara Dubrava: Još igramo s Vinogradarom i Opatijom vani, ali to nije hendikep

Foto: Djuka / Muhamed Alghoul Muha i u Dugom Selu zabio eurogol iz slobodnog udarcaFoto: Djuka / Muhamed Alghoul Muha i u Dugom Selu zabio eurogol iz slobodnog udarca
Špansko je doživjelo četvrti poraz za redom, Vrapče i HAŠK postigli su tri uzastopne pobjede Segesta je svladala Trnje... Pri dnu je velika gužva. Četiri momčadi HAŠK, Pazinka, Špansko i Trnje imaju po 28 bodova. Iza njih su Vrapče s 22 i Segesta s 23 boda. Ako će ispadati dva kluba, a tako će vjerojatno biti u ovom trenutku oni bi se zvali Vrapče i Segesta. Ali je do kraja još puno.
-Situacija se zgusnula, kaže direktor Trnja Jakov Sivrić. Mi smo u Sisku ušli s "lako ćemo". Segesta se borila. Sada nam dolazi Dugo Selo na jako važan dvoboj. Vjerojatno opet neće igrati Martinović.
Na vrhu poslije poraza Kurilovca i novih pobjeda Opatije, Vinogradara i Dubrave, te tri momčadi odvojile su se na vrhu. Dubrava igra vrlo uvjerljivo, te ima 50 bodova, ali su Opatija s 57 i Vinogradar s 56 na prvom i drugom mjestu.
-U Dugom Selu smo bili apsolutno dominantni, kaže trener Sunara poslije 3:0 pobjede. Još nas uz ostale čekaju okršaji s Vinogradarom i Opatijom u gostima, ali s obzirom na našu sigurnost tu činjenicu ne smatramo hendikepom.
Prijić je za Vinogradar postigao tri gola i sada na čelu ljestvice ima 33.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>