SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Prijić je zabio 33 gola i još mu treba pet do novog rekorda. Na pragu je 29. godine i čeka da Vinogradar uđe u Drugu HNL, ali za to nitko ne daje ruku u vatru. Prijić: Ja sam u rukama gazde Rubinića i čekam ljeto da se dogovorimo

Poslije fantastične golgeterske jeseni Igor Prijić (28) je proljetos od 21. do 25. kola odigrao bez postignutoga gola. Četiri utakmice Prijić nije bio strijelac i rasla je nervoza. Onda je u subotu protiv Španskog zabio tri što je ukupno 33 i treba mu još pet za novi rekord trećeligaškoga natjecanja.
-Zabio sam tri, a po šansama sam trebao još tri, nije Prijić bio do kraja zadovoljan.
Dvije su stvari koje smo Prijića odlučili pitati. Kako on planira nastaviti svoju karijeru s obzirom da će po drugi put biti rekorder? Hoće li to okruniti trajnim ostankom u Vinogradaru ili će sreću potražiti negdje drugdje, eventualno u inozemstvu ili u klubu višega ranga. Jer u rujnu će imati 29 godina i nema što čekati. 
Drugo pitanje bilo je vezano za usklađivanje njegovih i Vinogradarovih ambicija. Vinogradar je u prošloj sezoni na prvom mjestu imao 12 bodova prednosti, ali se ipak nije odlučio za Drugu HNL. Da je ušao, s jesenskom momčadi bio bi među najboljima, a u općoj oskudici pravih strijelaca u Drugoj HNL, Prijić bi vjerojatno bio jako visoko, možda i najbolji. Sada će Vinogradar navodno ući i ako uđe dobro je, ali Prijić će biti godinu dana stariji.
Što o svemu misli golgeter?
-Vinogradar je specifični klub jer ovdje odlučuje gazda gospodin Ivan Rubinić. Ja sam se odlučio igrati pod njegovom kapom i to poštujem. Osim toga ja sam zadovoljan.
Kako se osjećate sada kada svi govore da Vinogradar ulazi, ali nitko za to ne daje ruku u vatru?
-Nama kažu da idemo i mi igramo kao da idemo. Mi igrači se zbog toga ne živciramo.
Ne smeta li Vas što niste ušli prošlo ljeto pa da sada kao strijelac tresete i Drugom ligom?
-Ja sam vam rekao pod čijom kapom igram i čije želje ispunjavam. To je moja odluka. Nama je bitno da igramo dobro da eventualno ponovno budemo prvaci, a meni osobno da ponovno budem najbolji strijelac s rekordom.
Dobro, ali nogometaška karijera ne traje vječno?
-Nisam još sjeo s gospodinom Rubinićem da govorim o tome. Čekam ljeto.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>