SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Veliki tajac u Opatiji. Nema ni javljanja, a kamo li službenih priopćenja. Ugrina, napadač sa 100 utakmica u prvoj i drugoj ligi: Nama igračima o odustajanju ništa nisu rekli. Ugrina ostavlja ambicije i prelazi u fizioterapeute!

Foto: Djuka / UgrinaFoto: Djuka / Ugrina
Opatijci se ne javljaju. Mobiteli predsjednika, direktora  i trenera zvone, ali uzalud. Ni da bi potvrdili ni da bi demantirali informaciju Sportcoma (doduše bez izravnoga navođenja izvora) da Opatija odustaje od daljnjih aktivnosti na dobivanju drugoligaške licence. Spoznaja o tome je važna, ali trećeligaši zapada vjerojatno neće imati posljedica, jer ako Opatija odustane predati se neće Dubrava Tim Kabel! Bilo bi fer to reći javno, službeno. I ne samo Opatija.
Ali ima ima i onih koji se jave. To je stari znanac. uvijek pristojini, spreman na otvoreni razgovor i čovjek s vlastitim mišljenjem. To je, dakle, Sandro Ugrina (26), napadač iza kojega je stotinu utakmica u Prvoj i Drugoj HNL koji je prije Opatije prošao Inter, Goricu, Novigrad, Cibaliu, Split..., a prošlo ljeto bio je pred vratima prvoligaša Rudeša.
Hoćete li Ugrina s Opatijom nastaviti u Drugoj HNL, ako se ipak dogodi da uđe, ili će potražiti neki drugi klub, višega ranga, gdje mu je po kvaliteti svakako mjesto? Ili možda sprema neko iznenađenje?
-Događa se ovo treće. Presušile su moje ambicije i ne želim dalje od treće lige, neočekivano je odgovorio Sandro.
Pa što se dogodlo? U najboljim  ste nogometaškim godinama. Tek u kolovozu imati ćete 27?
-Odlučio sam misliti na budućnost i školujem se za fizioterapeuta. To će biti moje životno opredjeljenje..
Što kažu u klubu, da li Vas obavještavaju o razvoju događaja vezano za Drugu HNL?
-Ne kažu nam ništa. Da smo odustali, nemam pojma. Možda jesmo. Mi znamo samo ono što pročitamo. Na nama igračima je da se borimo za prvo mjesto, a ostalo kako bude.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>